; Brancher | TEMP-TEAM kan levere til næsten alle brancher i Danmark ;

Brancher og fagområder

Som vikar- og rekrutteringsbureau kan vi levere vikarer og kandidater fra næsten alle brancher og fagområder i Danmark.

TEMP-TEAM har i mange år arbejdet med kandidater inden for forskellige brancher, og vores mange dygtige konsulenter i hele landet har branchekendskab inden for de fleste brancher – nogle af dem har bedre kendskab til stillinger i nogle brancher end andre, men alle vores konsulenter kan hjælpe, og ellers sender de dig videre til én, der kan.

Kandidater inden for mange brancher

Vi kan hjælpe jer med at besætte ledige stillinger med faglærte eller ikke-faglærte kandidater; Kandidater med kendskab til diverse it-programmer eller medarbejdere med erfaring inden for bestemte opgaver. Vi har mange kandidater, der har kendskab til mange brancher i kraft af at have prøvet at arbejde i mange brancher. Nogle af dem har derfor fundet ud af, hvilke brancher de vil arbejde i, og hvilke brancher de ikke vil arbejde i.

Vi arbejder løbende på at få bedre kendskab inden for de forskellige brancher, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rette kandidater til dine ledige stillinger. De brancher, vi arbejder mest med, er kontor, regnskab, Pharma & Life Science, lager og industri, men vi har også kendskab til brancher som butik, kantine, salg, marketing, indkøb og flere.

TEMP-TEAM har erfaring med følgende brancher

  • Inden for kontorbranchen kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Advokatsekretær, chefsekretær, direktionssekretær, journalmedarbejder, kontorassistent, kontorbetjent, kontormedarbejder, korrespondent, oversætter/translatør, receptionist, sekretær og tastemedarbejder.

  • Inden for regnskabsbranchen kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Backoffice-medarbejder, bankassistent, bogholderiassistent, controller, debitor-/kreditorbogholder, finansbogholder, lønningsbogholder, regnskabschef og selvstændig regnskabsmedarbejder.

  • Inden for salg, marketing og indkøb kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Eksportassistent, indkøbsassistent, interviewer/analysemedarbejder, marketingchef, marketingkoordinator, marketingsekretær, mødebooker, ordrebehandler, projektsekretær, salgsassistent, salgschef, salgsdirektør, salgskonsulent og salgssekretær.

  • Inden for Pharma & Life Science kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Account manager, bioanalytiker, biolog, bromatolog, ernærings- og husholdningsøkonom, farmaceut, farmakolog, kemiingeniør, laborant, laboratorieassistent, laboratorietekniker, levnedsmiddeltekniker, lægemiddelkonsulent, lægesekretær, marketingprofiler, miljøtekniker, måletekniker, procesteknolog, produktspecialist og sælgere.

  • Inden for teknik og it kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Byggeleder, bygningsingeniør, el-installatør, it-medarbejder, it-specialist, kvalitetsstyringsmedarbejder, maskiningeniør, maskintekniker/-konstruktør, produktionsingeniør, produktionskoordinator/-planlægger, produktionstekniker, tastemedarbejder og teknisk assistent.

  • Inden for lager- og industribranchen kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Elektriker, elektronikmekaniker/-tekniker, lagerchef, lagerekspedient, lagerforvalter, lagermedarbejder, maskinarbejder, maskinarbejder, montør, produktionsmedarbejder, smed og værkfører.

  • Inden for kantinebranchen kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Kantineassistent, kok, køkkenassistent, køkkenleder, opvasker, rengøringsassistent, serveringsmedarbejder, smørrebrødsjomfru, promotion medarbejder og sampler/varedemonstratør.

  • Inden for butiksbranchen kan vi bl.a. finde kandidater til følgende stillinger: Butiksassistent og butikschef.
_MG_2021_His_U.jpg

Tlf. 70 10 09 44