; Professionel leder- og specialistrekruttering samt Search ;

Leder- og specialistrekruttering samt Search

Har du en stilling på ledelses- eller specialistniveau, som du vil have besat gennem TEMP-TEAMs Leder- og specialistrekruttering samt Search?

Leder- og specialistrekruttering samt Search på højt niveau

TEMP-TEAM har mere end 35 års erfaring inden for rekruttering og Search. Vi har dermed solid erfaring i at tilbyde de bedste og sikreste løsninger til vores kunder. Vi er altid parate til at assistere effektivt og professionelt i rekrutterings- og search processen. Vi finder de bedste kandidater til de ledende funktioner samt til topledelsesposter.

vi har den faglige, forretningsmæssige og organisatoriske viden, der er afgørende ved rekruttering og Search til ledende funktioner.

TEMP-TEAM har et stærkt netværk og et stort branchekendskab inden for mange fagområder som fx økonomi, salg, marketing, ingeniør, logistik og Life Science.

Gennem sparring og tæt personlig kontakt sikrer vi, at såvel kandidatens faglige som personlige kvalifikationer matcher din organisation, og at du er garanteret en målrettet og systematisk afdækning af markedet, der sikrer, at du får den bedste kandidat til din virksomhed.

"I forbindelse med rekruttering af en teknisk senior specialist, hvor vi selv var gået i stå, fik vi TEMP-TEAM ind over til at køre rekrutteringen. Resultatet kom hurtigt, og efter udvælgelse af to gode kandidater fra en shortliste til endeligt interview blev stillingen lukket og kontrakten underskrevet med den endelige kandidat under to måneder efter Christa og TEMP-TEAM havde fået opgaven!" - Anders Cortnum, ROCKWOOL A/S.

Leder- og specialistrekruttering samt Search

Har du en stilling på ledelses- eller specialistniveau, som du vil have besat, så er et Search forløb mange gange en rigtig god løsning.

Vælg TEMP-TEAM som din sparringspartner i rekrutterings- eller search processen – vi rekrutterer og motiverer de rigtige kandidater ved at lave en målrettet, systematisk og direkte search efter kandidater til den konkrete stilling. I alle faser af denne rekruttering bruger vi en dialogorienteret metode, hvilket i høj grad er med til at give det bedste indtryk af kandidaterne. På det grundlag kan vi ud fra vores search udvælge den bedst egnede til den pågældende stilling.

Når du skal vælge blandt få udvalgte kandidater, finder vi via search de bedst egnede til ledelses- og specialistfunktioner.

Et Search forløb består typisk af nedenstående elementer:

  •  Udarbejdelse af stillings- og personprofil for den ideelle kandidat i samarbejde med vores kunde

  •  Gennemgang af relevante search emner

  •  Kontakt til de udvalgte kandidater for indkaldelse til interview, referencekontrol og Master Person Analysis (MPA)

  •  Præsentation af de bedst egnede kandidater for vores kundes endelige udvælgelse

  •  Opfølgning for at sikre tilfredshed med udvælgelsen – flere gange i løbet af prøvetiden

  •  Garanti på udvælgelsen

Vores dygtige Search konsulenter sikrer diskretion

Har du behov for en diskret proces omkring din Search rekruttering, kan vores search konsulenter sikre, at alt foregår uden at skabe unødig opmærksomhed. Vi motiverer de rette kandidater, og vi har således kun brug for at kontakte få personer. Vi sikrer en professionel, målrettet og diskret dialog med de enkelte kandidater, der vil være kvalificerede til din konkrete stilling.

TEMP-TEAM sammensætter altid et forløb efter dine individuelle ønsker og behov samt din aktuelle situation.

TEMP-TEAMs leder- og specialistrekruttering er en god løsning, hvis du ønsker:

-       Målrettet og direkte Search, hvor vi håndplukker den mest velegnede kandidat til netop din virksomhed

-       Mulighed for en diskret rekrutteringsproces

-       At kombinere Search med Selection

-       6 måneders garanti


Du kan vælge at bruge Search alene eller som del af en hel rekruttering. Hvis du vælger Search som et selvstændigt forløb, sørger vi for search af de helt rette profiler og overgiver dem til dig, hvorefter du selv tager kontakt til og fører samtaler med de udvalgte kandidater. Hvis du vælger at køre en Search opgave sammen med en Selection (rekruttering), kører vi hele forløbet, og du får præsenteret den/de kandidater, vi finder bedst til netop din konkrete stilling.

Vi har forskellige indgange til vores Search forløb: Vi finder selvfølgelig frem til kandidater via vores netværk – qua vores mangeårige erfaring har vi naturligvis rigtig gode relationer – og vores egen Talent Pool. Derudover er vores search konsulenter også LinkedIn Certified Professional Recruiters – via LinkedIn finder vi rigtig mange af vores kandidater til leder- og specialiststillinger.

Tid er en knap faktor

Rekruttering er en tidskrævende proces, som ofte går ud over andre vigtige arbejdsopgaver. Derfor kan rekruttering af nye medarbejdere med fordel outsources helt eller delvist til TEMP-TEAMs leder- og specialistrekruttering, der har specialiseret sig inden for dette område.

Vores samarbejde giver din organisation en økonomisk fordel:

  •  På kort sigt - fordi det åbner muligheden for at koncentrere sig om andre vigtige forretningsmæssige områder

  •  På langt sigt - fordi en fejlansættelse kan være en katastrofal dyr omkostning for enhver virksomhed

Interim Management

Dette bruges, når der hurtigt er behov for midlertidig arbejdskraft – eksempelvis en konstitueret direktør eller lignende. Det kan også være en leder, der skal styre et projekt i en kortere (eller længere) periode. Kandidaterne er oftest nogen, vi allerede har i vores netværk eller Talent Pool.

Projektansættelse

Minder lidt om en interimansættelse og bruges gerne, hvis du har et projekt, hvor du mangler fleksibel arbejdskraft og har brug for flere ressourcer i en periode. Disse profiler hentes også gerne ind fra vores Talent Pool.

 

TEMP-TEAM har afdelinger fordelt over hele landet, så vi kan tilbyde dig Search uanset, om du bor i København, Aarhus, Odense eller et fjerde sted. Du kan se en oversigt over samtlige af vores afdelinger her og finde den afdeling, der ligger tættest på dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For kontaktoplysninger klik her eller:

Ring på 70 10 09 44, så får du fat på den afdeling, der ligger nærmest dig.

 

En lokal samarbejdspartner med international handlekraft

TEMP-TEAM er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

JuhlerGroup har ca. 280 konsulenter fordelt på 61 afdelinger og er udover Danmark repræsenteret i England, Finland, Norge, Sverige og Singapore.

JuhlerGroup er kendt for et højt serviceniveau og indgående lokalkendskab.

Læs mere om:

| Rekruttering |   | Interim Management | 

| Projektansættelse |   | Kontaktinformation |

| Master Analyse System |

_B4I0177_web_TH.jpg

Tlf. 70 10 09 44