Har du en stilling på ledelses- eller specialistniveau, som du vil have besat gennem TEMP-TEAMs leder- og specialistrekruttering samt search?

TEMP-TEAM er altid parate til at assistere effektivt og professionelt i rekrutterings- og search-processen. Vi rekrutterer og motiverer de rigtige kandidater ved at lave en målrettet, systematisk og direkte search efter kandidater til den konkrete stilling. I alle faser af denne rekruttering bruger vi en dialogorienteret metode, hvilket i høj grad er med til at give det bedste indtryk af kandidaterne. På det grundlag kan vi ud fra vores search udvælge den bedst egnede til den pågældende stilling.

Gennem sparring og tæt personlig kontakt sikrer vi, at såvel kandidatens faglige som personlige kvalifikationer matcher din organisation, og du er garanteret en målrettet og systematisk afdækning af markedet.

Et search-forløb består typisk af nedenstående elementer:

• Udarbejdelse af stillings- og personprofil for den ideelle kandidat i samarbejde med vores kunde
• Gennemgang af relevante search-emner
• Kontakt til de udvalgte kandidater for indkaldelse til interview, referencekontrol og Master Person Analysis (MPA)
• Præsentation af de bedst egnede kandidater for vores kundes endelige udvælgelse
• Opfølgning for at sikre tilfredshed med udvælgelsen – flere gange i løbet af prøvetiden
• Garanti på udvælgelsen
Har du behov for en diskret proces omkring din search-rekruttering, kan vores search-konsulenter sikre, at alt foregår uden unødig opmærksomhed.
Du kan vælge at bruge search alene eller som del af en hel rekruttering. Hvis du vælger search som et selvstændigt forløb, sørger vi for search af de helt rette profiler og overgiver dem til dig, hvorefter du selv tager kontakt til og fører samtaler med de udvalgte kandidater. Hvis du vælger at køre en search-opgave sammen med en selection (rekruttering), kører vi hele forløbet, og du får præsenteret den/de kandidater, vi finder bedst til din konkrete stilling.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA