Udpluk af Københavns ledige kandidater

________________________________________________

Administrationsmedarbejder, kvinde, 44 år – bor i København

Ref. nr. 132579

 

 

Uddannelse:  

Kontoruddannelse samt fagrelevante kurser.

Erfaring:

Kandidaten har flere års erfaring med sagsbehandling og koordinering inden for studieadministration. Hun arbejder i øjeblikket som kontorfuldmægtig, og hendes opgaver består primært af ind- og udmeldelse af elever, behandling af uddannelsesaftaler, eksamensplanlægning samt planlægning af undervisningsforløb/skemalægning.

Service og kundekontakt er nøgleord for kandidaten, og hun ønsker at finde et job, hvor hun kan bruge disse kompetencer. Hun motiveres af at gøre et godt stykke arbejde.

It:

Rutineret i MS Office-pakken, EASY A og FLEX Skema. Kendskab til Navision Stat.

Sprog:

Engelsk på højt niveau. Kendskab til tysk.

Tiltrædelse:

Har opsigelse.

Lønniveau:

Efter aftale.

________________________________________________

Administrativ assistent, kvinde, 24 år – bor i København

Ref. nr. 105179

 

Uddannelse: 

Designteknolog med speciale i Marketing & Sales Management.

Erfaring:

Kandidaten har flere års erfaring med en bred vifte af administrative opgaver. Senest har hun arbejdet som administrativ assistent, hvor hendes primære funktion var at supportere kolleger med bl.a. oprettelser i SAP, rejsebestillinger, rejseafregninger, oversættelser og arkivering. Herudover har hun siddet med ansvaret for alt det administrative i forbindelse med ansættelse af studentermedhjælpere – fx jobopslag, screening af ansøgninger, indkaldelse og afholdelse af jobsamtaler samt oplæring.

Hun har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i en stor global virksomhed, hvor niveauet er højt. Hun bestræber sig altid på, at udføre sit arbejde til perfektion. Som person er hun proaktiv, struktureret og hjælpsom.

It:

MS Office-pakken, Microsoft Share Point, SAP/ERP-system, Lotus Notes, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator.

Sprog:

Engelsk på højt niveau. Kendskab til de skandinaviske sprog.

Tiltrædelse:

Snarest muligt.

Lønniveau:

Efter aftale.

________________________________________________

Koordinator, kvinde, 35 år – bor i København.

Ref. nr. 38287

 

Uddannelse: 

BA i erhvervssprog og erhvervskommunikation

Erfaring:

Kandidaten har de sidste to år arbejdet som HR-koordinator, hvor hun bl.a. har håndteret sygemeldinger og lønrefusion. Desuden har hun erfaring med screening af ansøgninger samt den videre behandling heraf. Hun har herudover arbejdet som salgs- og marketingassistent, hvor hun varetog en bred vifte af opgaver – bl.a. kundeoprettelser, vareoprettelser, håndtering af returvarer, varebestillinger, udarbejdelse og vedligeholdelse af sortimentsoversigter, tilbud og kontrakter.

Kandidaten er udadvendt og god til at skabe relationer. Hun er resultatorienteret, kan arbejde selvstændigt og i teams og løser sine opgaver ansvarsfuldt.

It:

MS Office-pakken, ASW, Adobe Photoshop, Adobe Professional.

Sprog:

Engelsk på højt niveau. Kendskab til tysk.

Tiltrædelse:

Har opsigelse.

Lønniveau:

Efter aftale.