Udpluk af ledige kandidater i Kolding og Esbjerg

HR-/salg- & servicemedarbejder
Lars, 42 år – bor i Kolding
Ref.nr. 111151

 

Uddannelse: 

Revisor, Lean Six Sigma Green Belt.

Erfaring:Lars er en tillidsvækkende, forandringsvillig og dynamisk kandidat med erfaring fra forskellige brancher og arbejdsområder. Oprindeligt uddannet inden for revisionsbranchen, men har tidligt i sin karriere valgt at gå nye veje, hvorfor hans erfaring i stedet er inden for projektstyring, eksternt/internt salg, HR, kørselsledelse, kundeservice, ordremodtagelse, reklamationer, it og telefonansvarlig. Han er omstillingsparat og hurtig til at lære nye systemer og opgaver og samtidig vant til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer. Han kan udføre alle opgaver uanset stressniveau med et smil på læben.

It:

Word, Excel, Dynamics Axapta/Navision, AS/400.

Sprog:

Engelsk og tysk i skrift og tale på højt niveau.

Tiltrædelse:

Med det samme.

Lønniveau:

30-35.000 kr. pr. måned.

_____________________________________________________________________________

Planlægger
Marianne, 56 år – bor i Esbjerg
Ref.nr. 110697

 

Uddannelse: 

Teknisk assistent.

Erfaring:


Marianne besidder en meget alsidig administrativ profil og har desuden en god teknisk forståelse. Hun har arbejdet nogle år som teknisk assistent og i en årrække som serviceassistent og produktionsplanlægger i en større international virksomhed i Esbjerg. Hun har et indgående kendskab til SAP, hvor hun har taget del i både implementering og træning af medarbejdere.

Marianne har et godt overblik. Hun formår at holde hovedet koldt selv i pressede situationer, og hun er en dygtig koordinator.

Hun har et godt humør og er en loyal og arbejdsom medarbejder. Hun arbejder selvstændigt og har desuden en interesse inden for HR, hvor hun har beskæftiget sig med lønafregning i henhold til Industriens Overenskomst.

It:

Superbruger i Promark, erfaren i SAP, Movex og AutoCAD samt daglig bruger af MS Office-pakken.

Sprog:

Engelsk i både skrift og tale.

Tiltrædelse:

Snarest.

Lønniveau:

Ca. 30.000 kr. pr. måned.

_____________________________________________________________________________

Produktionsleder/værkfører/kvalitetsmedarbejder
Kaj, 56 år – bor i Esbjerg
Ref.nr. 109625

 

Uddannelse: 

Automekaniker og løbende efteruddannelse.

Erfaring:
Kaj har i mange år beskæftiget sig med produktionsledelse, hvor han blandt andet har været ansvarlig for indkøb af maskin- og produktionsudstyr, overholdelse af leveringstid samt medarbejderplanlægning og -udvikling. Han har opnået særligt gode resultater med kompetenceudvikling af medarbejdere, LEAN og sporbarhed. Derudover har han gode erfaringer fra stillingen som kvalitets-chef, hvor han har været med til at implementere og blive certificeret i både TS 16 949 & ISO 9001. Kaj har i det hele taget mange års ledelseserfaring og har via sine tidligere ansættelser deltaget i opbygning af produktionslinjer i både Ukraine og Slovakiet og besidder et solidt teknisk fundament.

It:

Axapta, SAP, NAV og MS Office-pakken på brugerniveau.

Sprog:

Flydende engelsk i skrift og tale samt tysk på brugerniveau.

Tiltrædelse:

Snarest.

Lønniveau:

30-45.000 kr. pr. måned.

_____________________________________________________________________________

Tekniker/projektleder/Service Engineer
Jean, 48 år – bor i Esbjerg
Ref.nr. 110051

 

Uddannelse: 
 

Akademiuddannet i ledelse, organisation & projektledelse samt løbende efteruddannelse. Også uddannet smed/maskinarbejder og maskintekniker.

Erfaring:


Jean har arbejdet med projektledelse i en velfunderet olie/gas-virksomhed de seneste år, hvor han har været ansvarlig for indhentning af tilbud samt godkendelse og koordinering af projekter; hovedsageligt i forbindelse med konstruktionsopgaver offshore. Han har tidligere været beskæftiget med procesanlæg og har indgående kendskab til optimering, fejlfinding samt daglig drift og vedligehold.

Jean er selvstændig med stort drive. Han tager ejerskab for sine projekter og arbejder struktureret, disciplineret og resultatorienteret.

It:

Solidt kendskab til SAP, MS Office og AutoCAD.

Sprog:

Flydende engelsk i skrift og tale, tysk på brugerniveau.

Tiltrædelse:

Snarest.

Lønniveau:

30-40.000 kr. pr. måned.

_____________________________________________________________________________

Quality Engineer/produkt- og kvalitetsmedarbejder
Johann, 52 år – bor i Bylderup-Bov
Ref.nr. 110031

 

Uddannelse: 

Løbende uddannelse i kvalitetsstyring. Oprindeligt uddannet landbrugssmed.

Erfaring:
Johann har i flere år arbejdet inden for Automotive og tidligere i en større virksomhed inden for olie/gas. Han har mange års erfaring med kvalitet og har blandt andet arbejdet med at optimere og vedligeholde ISO 9001:2008, OHSAS18001, ISO14001, ISO/TS16949, VDA og QS9000. Han har arbejdet med procesindkøring og overvågning, materialedokumentation, sporbarhed, inspektion, audit, test, vedligeholdelsesplaner, PPAP-dokumentation m.m.

Johan trives med kunde- og leverandørkontakt og har i en årrække desuden håndteret reklamationssager samt godkendelse og oprettelse af leverandører.

It:

Bruger af QDA, Rektron, SAP projektstyring, MS Office-pakken, Microsoft Dynamics, AXAPTA, Movex, XAL, Lotus system, WASAP & MS Projects.

Sprog:

Flydende engelsk og tysk i både skrift og tale.

Tiltrædelse:

Snarest.

Lønniveau:

35-40.000 kr. pr. måned.

_____________________________________________________________________________

Bogholderiassistent/sekretær/receptionist
Birgitte, 54 år – bor i Kolding
Ref.nr. 37652

 

Uddannelse: 
 

Allround kontoruddannet samt psykoterapeut på ID-terapeutisk Institut v/Ole Vadum Dahl.

Erfaring:

Birgitte har varetaget lønadministration for norsk ansat personale; herunder også kontakt og information til skattemyndigheder og øvrige offentlige institutioner om aktuelle løn- og ansættelsesforhold. Primæropgave at ajourføre baggrundsmaterialet for lønafregningen til brug ved udarbejdelse af afsluttende årsregnskab. Herudover løbende afstemning og betaling af kreditor samt forfaldende bogholderiopgaver.

Birgitte har erfaring med et bredt spektrum inden for administrative opgaver, hun er stærk i formidling mundtligt og grammatisk skriftligt, struktureret og forandringsvillig med mod på at starte nye projekter.

It:

 

MS-Office-pakken, lønstyringssystemet Lessor Løn samt økonomistyrings-systemerne Scala, Axapta, Concorde XAL samt AS/400, herudover kontoafstemningssystemet AdraMatch.

Sprog:


Taler og skriver tysk på et forholdsvist højt niveau, mangler dog træning.
Taler og skriver engelsk ubesværet på forholdsvist højt niveau.
Forstår og taler lidt fransk, norsk og svensk.

Tiltrædelse:

Efter aftale.

Lønniveau:

26.000 kr. pr. måned.