; Outplacement | TEMP-TEAM hjælper medarbejdere i outplacement ;

Outplacement

Et ordentligt farvel er også medarbejderpleje...

Hjælp dine medarbejdere videre i nyt job

Mange arbejdsgivere ønsker at give opsagte medarbejdere de bedst mulige betingelser for at sikre, at de hurtigt kommer i nyt job igen. Det viser arbejdsgiverens sociale ansvar og giver mulighed for at skabe en positiv afvikling i en meget vanskelig proces ved at hjælpe sine afskedigede medarbejdere videre i nyt job.

Lad TEMP-TEAM være med til at sikre, at medarbejderne på en positiv måde får overblik over deres kompetencer og fremtidige jobmuligheder igennem outplacement.

Brug TEMP-TEAM som din samarbejdspartner til outplacement, når du ønsker at give dine opsagte medarbejdere de bedste fremtidsudsigter i forbindelse med at hjælpe dem videre i nyt job.

Outplacement som vejen til nyt job

Outplacement foregår på den måde, at en opsagt medarbejder kommer til samtaler hos en certificeret konsulent, der følger medarbejderen under hele forløbet. Der bliver afdækket kompetencer, ydet hjælp til cv og ansøgning, evt. efteruddannelse m.m. Alt sammen for at få medarbejderen tilbage i nyt job – i medarbejderens eget tempo.

Igennem hele forløbet er der en god dialog mellem medarbejder og TEMP-TEAMs konsulent, og medarbejderen får derfor et rigtig godt forløb med outplacement i hovedsædet. I outplacement har vi en grundpakke, men der er mulighed for at tilkøbe ekstra coachingtimer eller bare timer til outplacement.

Outplacements gavnlige effekt

I forbindelse med en mindre omstrukturering i vores marketingafdeling, som bl.a. ledte til nedlæggelse af en stilling i afdelingen, valgte vi hos Ubisoft at benytte TEMP-TEAMs tilbud om outplacement. Min erfaring med dette forløb er yderst positiv.

Det er klart min fornemmelse, at TEMP-TEAMs professionelle rådgivning har hjulpet medarbejderen videre i sin fremtidige karriere. Endvidere har tilbuddet om outplacement været medvirkende til, at vi i opsigelsesperioden stadig har en loyal, trofast og smilende kollega, som helt sikkert afslutter sit ansættelsesforhold på en positiv og optimal måde.

Udover det primære formål om at hjælpe en afskediget medarbejder videre i nyt job har forløbet også været medvirkende til, at den resterende del af personalet hos Ubisoft har fået styrket deres forståelse af, at en afskedigelse er noget, vi tager alvorligt og behandler på den bedst mulige måde for den individuelle medarbejders fremtidige muligheder,” fortæller Peter Weile, Adm. Direktør hos Ubisoft.

Outplacement var det helt rigtige

Jeg havde ikke gjort mig nogle tanker om, hvad outplacement skulle indeholde, men jeg syntes, at det var, hvad jeg havde brug for, og det har givet mig mod til at gå målrettet i gang med søgning af nyt job. Jeg har fået afdækket mine kompetencer – både personligt og fagligt. Min konsulent har været super god til at lytte til mine behov og til hver enkelt samtale taget udgangspunkt i, hvor jeg har været i forløbet. Jeg har på den baggrund fået nogle værktøjer, som jeg kan få glæde af fremover.
En Master Person Analyse har derudover givet mig et meget godt billede af, hvem jeg er, og hvordan jeg handler,” fortæller en kandidat, der har været igennem outplacement i TEMP-TEAMs Herlev-afdeling.

Kontakt din lokale TEMP-TEAM-afdeling for at høre nærmere.

_B4I0782_OutP.jpg

Vi tilbyder følgende pakke:

  • Udfyldelse af Master Profil Analyse
  • Tilbagemelding på analysen

  • Afdækning af personlige og faglige kompetencer

  • Assistance ved udarbejdelse af cv og ansøgning

  • Råd og vejledning i forbindelse med jobsamtaler

  • Gennemgang af annoncer og jobsøgningskanaler

  • Afsluttende evalueringssamtale

Forløbet består af fem møder og tilrettelægges individuelt efter den enkeltes behov.

Der er mulighed for at udvide ovenstående pakke med personlig coaching og/eller ekstratimer efter behov.

Tlf. 70 10 09 44