Pharma & Life Science

2017 repræsenterer vækst i Pharma & Life Science-branchen.

I TEMP-TEAMs Pharma & Life Science-specialafdeling står vi klar til at imødekomme efterspørgslen på arbejdskraft; herunder både behovet for dygtige og engagerede medarbejdere til faste stillinger på højt fagligt niveau samt fleksibel arbejdskraft til midlertidige perioder eller som introduktion til en fast stilling.

Mangeårig erfaring
Det er fagspecialiserede konsulenter med mangeårig erfaring inden for laboratorie- og medicinalområdet, der håndterer kundernes efterspørgsel ved henvendelse til TEMP-TEAMs Pharma & Life Science-division. Mange års samarbejde med nogle af de største virksomheder inden for området gør, at vi har stor erfaring med at lokalisere og tilbyde personale på alle niveauer. Kort sagt – vi er specialister i at finde det rette match.

Netværk gør en stor forskel, og grundet vores store erfaring samt en proaktiv tilgang til at dyrke netværket og kontakterne inden for området er vores konsulenter hurtigt i stand til at lokalisere den rette kandidat til jobbet.

Mange profiler i trygge hænder
Vi rekrutterer eksempelvis faglærte med følgende titler: bioanalytiker, cand.scient. i biokemi, kemi, bioteknologi og humanbiologi, farmaceut, kemiingeniør, laborant, levnedsmiddeltekniker, account managers, sælgere, marketingprofiler, produktspecialister mv. – baggrund kan være laborant, biolog, kemiingeniør, cand.scient., farmaceutsygeplejerske - og mange andre profiler.

Handler du med TEMP-TEAMs Pharma & Life Science-afdeling, er du i trygge hænder. Alle kandidater gennemgår personligt interview, der indhentes referencer og tjekkes straffeattester, og vi har mulighed for at teste personlighed og motivation, så vi sikrer det bedste job- og personmatch til virksomhedens behov.

Margit.jpg

Kontakt seniorkonsulent Margit Kjær

Tlf. 33 36 09 44

Læs mere om Margit