; Referencer | Det siger kunderne om at arbejde sammen med TEMP-TEAM ;

Målet er at skabe værdi for vores kunder

Baseret på 36 års virke i vikar- og rekrutteringsbranchen har vi masser af erfaring med forskellige kunder.

TEMP-TEAMs løsninger optimerer vores kunders rekrutteringsproces, hvilket afspejler sig i vores referencer:

 

 

 • I forbindelse med rekruttering af en teknisk senior specialist, hvor vi selv var gået i stå, fik vi TEMP-TEAM ind over til at køre rekrutteringen. Resultatet kom hurtigt, og efter udvælgelse af to gode kandidater fra en shortliste til endeligt interview blev stillingen lukket og kontrakten underskrevet med den endelige kandidat under to måneder efter Christa og TEMP-TEAM havde fået opgaven!
  - Anders Cortnum, ROCKWOOL A/S

 

 • Min erfaring med TEMP-TEAMs indsats er meget positiv. De bekræfter og behandler enhver henvendelse professionelt. De spørger ind til behov, ønsker, kvalifikationer mv. og overholder den aftalte behandlingstid. De fremsendte forslag matcher godt, og intro og opfølgning er også i top. Alt i alt et godt arbejde, som fortjener ros.
  - Allan Højdorf, Calderys Danmark A/S

 

 • Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Vibe Puggaard hos TEMP-TEAM omkring flere rekrutteringsopgaver. Vibe er yderst professionel, altid velforberedt og klar til opgaven. Hun kommer med god sparring og har altid med stor effektivitet og præcision fundet gode kandidater til os.
  -
  Ditte Lindqvist, Intern HR, Betech A/S

 

 • Samarbejdet med Vibe har været rigtig positivt med en god fornemmelse for informationsflowet indtil de endelige kandidater blev præsenteret. Her var der også rigtig god forståelse og sparring omkring vores behov og situation, så vi fik valgt den bedste kandidat.
  - Steven Tromholt, direktør, DenwireRopes

 

 • Mit samarbejde med TEMP-TEAM har stået på i mange år. Det startede med vikarer og har udviklet sig til også at gælde nyansættelser. TEMP-TEAM adskiller sig fra andre vikar- og rekrutteringsbureauer, da de har en rigtig god størrelse. Man har samme kontaktpersoner hele tiden, der kender vores virksomhed rigtigt godt, så når vi skal bruge en ny medarbejder, så behøver vi ikke at fortælle om vores virksomhed. Det gør mit arbejde meget nemmere, at vi kan nøjes med at forklare, hvad det er for en stilling, vi har brug for, og så kommer vi hurtigt i gang med opgaven.
  - Karina Frederiksen, CFO og HR-chef i Betech

 

Det siger vores samarbejdspartnere om os på Trustpilot:

 • UTROLIG glad for, at jeg valgte at kontakte TEMP-TEAM
  Det har virkelig været den bedste beslutning, at jeg meldte mig ind i TEMP-TEAM. Var på kanten til at opgive at få et job efter endt uddannelse som kontorassistent. Jeg meldte mig ind i TEMP-TEAM, og efter lidt tid blev jeg tilbudt vikariat som receptionist i Mercedes Benz, hvor jeg igen fik genvundet troen på mig selv og mine evner. Samtidig fixede TEMP-TEAM en try & hire-samtale i en spændende virksomhed, og det endte med, at virksomheden i stedet ville fastansætte mig på stedet. Jeg er så uendeligt glad for, at jeg meldte mig i TEMP-TEAM, da det på 1-2 måneder vendte min jobsituation fuldstændig, og nu har jeg fast job. Jeg har været i kontakt med flere forskellige "personalekonsulenter", og de er alle mega søde! Hvis/når jeg en gang bliver ledig igen, vil det første, jeg gør, være at tage fat i TEMP-TEAM!
  - Helena Winkelmann

 • Vil du være vikar, så er der kun en eneste
  Vil du være vikar så er der kun en eneste – TEMP-TEAM
  har sjæl, de lytter og har let til smil, men det vigtigste er, at de forstår at få det bedste frem i folk og få dem til at føle sig specielt udvalgte. TEMP-TEAM er professionelle og ved, hvad de vil og kan gøre for dig. Alle de ansatte yder utrolig stor service. Jeg kan kun på det varmeste anbefale TEMP-TEAM – også hvis man skal bruge kvalificerede mennesker i sin virksomhed og samtidig vil blive hørt og få behov opfyldt – så kommer man ikke uden om TEMP-TEAM, hvor kompetente medarbejdere understøtter processen og løbende bidrager med opfølgning og støtte under hele forløbet. Sagt på vestjysk - De er ikke så ringe.
  TEMP-TEAM er mit foretrukne valg, idet jeg har prøvet andre, som ikke er så professionelle. Stor ros.
  - Villy Kristensen

 • God service fra begge sider af bordet
  Jeg har været i den heldige situation både at blive ansat i en fast stilling gennem TEMP-TEAM samt at kunne bruge dem efterfølgende, da jeg var arbejdsgiver - og begge dele har været en god oplevelse. I begge tilfælde har TEMP-TEAM løftet opgaven perfekt og fundet en både velkvalificeret og vellidt medarbejder. Jeg kan kun give TEMP-TEAM mine bedste anbefalinger.
  - Ditte Pieler

 • Kompetente konsulenter
  Har kun positivt at berette om TEMP-TEAM! Engagerede, dygtige og kompetente konsulenter - med både empati og nærvær for den enkelte kandidat. TEMP-TEAM afkoder professionelt virksomhedens behov, så den kommende medarbejder og arbejdsgiverprofil matcher hinanden. Efterfølgende god opfølgning med kandidat og virksomhed efter endt rekruttering/ansættelse. Tryghed fra start til slut.
  - Mette Guldager Eriksen

 •  Troværdig samarbejdspartner – Læser dine behov

  Har gennem flere år benyttet TEMP-TEAM som fast vikarbureau - et samarbejde, der er forløbet gnidningsløst - TEMP-TEAM har altid forstået at læse vores behov, således at vi får de rigtige medarbejdere. TEMP-TEAM holder sig ajour med udviklingen i virksomheden, så de altid ved, hvilke kvalifikationer virksomheden sætter højest. En SERIØS og TROVÆRDIG SAMARBEJDSPARTNER, når du har brug for ekstra medarbejdere i din virksomhed.
  - Torben Villumsen

 

Læs flere anmeldelser eller anmeld selv på:

 

Se et udpluk af succeshistorierne ved at klikke på nedenstående firmaer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

tlf. 70 10 09 44 

for oplysninger om yderligere referencer.