Rekruttering via TEMP-TEAM

Rekruttering via TEMP-TEAM

Har du brug for et kvalitetsbevidst rekrutteringsfirma, der skaber værdi for din virksomhed? 

TEMP-TEAM hjælper dig med effektiv rekruttering, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

’Fremragende’ lyder vores anmeldelse på trustpilot - at give dig lige præcis dén oplevelse med os som rekrutteringsfirma er vores fornemste opgave.

SÅDAN FOREGÅR ET REKRUTTERINGSFORLØB

Sådan foregår et rekrutteringsforløb

Vi mødes …

… fordi vi ved, at personlige relationer er nøglen til et tillidsfuldt og givende samarbejde.

Derfor starter et rekrutteringsforløb altid med, at du får besøg af en konsulent. Et kig ind i din hverdag giver os en vigtig fornemmelse af virksomhedens værdier og stemningen på arbejdspladsen. Det er den bedste forudsætning for at finde den rigtige kandidat.

Vi stiller skarpt …

Vi stiller skarpt …

… på egnede kandidater.

TEMP-TEAM foretager en målrettet og bred search på markedet. Derudover inddrager vi også vores database, som rummer et stort antal kompetente kandidater. Hvis vi vurderer, at det er en fordel for virksomheden, benytter vi os naturligvis også af annoncering på diverse jobportaler og sociale medier, som fx LinkedIn og Facebook. Vores grundige searchproces sparer dig for tid og gør vejen til målet kortere.

De bedst egnede kandidater indkalder vi til et uddybende interview hos os, hvor de gennemgår fagrelevante test. Det er din sikkerhed for, at personen, der ansættes, er kompatibel med dine behov. Ligeledes anbefaler vi ofte, at der foretages en personprofilanalyse af din virksomheds fremtidige medarbejder.

Som et naturligt led i processen indhenter vi altid referencer hos tidligere arbejdsgivere.

Proces

Proces hos TEMP-TEAM

Vi præsenterer de bedste emner for dig.

Du modtager en kort præsentation af kandidater, der matcher din virksomhed, som du gennemgår. Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har uddybende spørgsmål.

Du afholder samtaler og vælger den kandidat, du finder bedst egnet.

TEMP-TEAM tilbyder rådgivning om samtalen og dens forløb. Vi deltager også gerne i samtalen. Ligeledes står vi til rådighed, hvis du har brug for sparring og rådgivning, før du vælger din nye medarbejder. Endelig er du velkommen til at benytte dig af vores ekspertise ift. fastsættelse af løn- og ansættelsesvilkår.

Vi følger op på rekrutteringsforløbet – både inden og efter prøvetidens udløb.

Opfølgningen er en vigtig del af rekrutteringen, idet den skaber tryghed hos begge parter og er med til at fremtidssikre holdbarheden af ansættelsen.

En god opstart …

En god opstart …

… af din nye medarbejder er afgørende for, at samarbejdet bliver en succes for alle parter.

Med en onboardingløsning understreger du, at du prioriterer den nyansatte og dennes trivsel og ønsker at være i dialog herom. En glad og tilfreds medarbejder scorer højt, når det kommer til engagement og motivation. Vi tør godt sige, at det er din bedste garanti for fastholdelse og en opadgående produktivitetskurve.

RING på tlf.: +45 70 10 09 44 – vi hjælper dig med effektiv rekruttering og onboarding.

;