; Rekruttering i København, Odense, Aarhus m.fl. ;

Rekruttering

- Solid og professionel rekruttering

Hos TEMP-TEAM har vi mere end 35 års erfaring med rekruttering!

Rådgivning til et rekrutteringsforløb

Rekruttering er en vigtig proces i enhver virksomhed, da dine medarbejdere er afgørende for driften og væksten i virksomheden, og med TEMP-TEAM som sparringspartner i din rekruttering får du et professionelt rekrutteringsforløb. Vores konsulenters fornemmeste opgave er at skabe værdi for din virksomhed, undgå dyre fejlansættelser og samtidig at spare jer for en masse ressourcer. Dette gør vi ved løbende opfølgning og rådgivning.

Rekruttering på tværs

TEMP-TEAM står årligt for rekruttering af over 500 medarbejdere til faste job. Vi er en del af JuhlerGroup, som ud over Danmark er repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, England og Singapore, og vi kan derfor også hjælpe med rekruttering og rådgivning på tværs af landegrænser.

I trygge hænder

Ved en rekruttering er din virksomhed under hele processen tilknyttet den samme konsulent, som kender kandidaterne og foretager udvælgelsen af de kandidater, som skal præsenteres, for at sikre det bedst mulige rekrutteringsforløb. Vores konsulenter vil også løbende komme med rådgivning om, hvordan I som virksomhed finder den rette kandidat.

I en rekruttering er det vigtigt at føle sig i trygge hænder. Vores konsulenter er faguddannede og kan derfor hjælpe med alt fra at starte søgningen af din nye medarbejder op til rådgivning og sparring i de afsluttende faser af jeres rekruttering.

Kvalitet er nøgleordet i en rekruttering

Kvalitet er centralt i alle vores konsulenters hverdag. Kendetegnet ved vores kultur er medarbejdere, der er stolte af at efterleve vores høje krav til kvalitet og søger at indfrie kundernes og kandidaternes forventninger til vores ydelser, så vores kunder får den bedste rekruttering og rådgivning. Vores konsulenter har erfaring inden for specifikke områder, og vi rekrutterer på alle niveauer inden for stort set alle brancher og i hele landet.

I en rekruttering gennemgår alle kandidater følgende procedure inden præsentation hos virksomheden:

 • Uddybende personligt interview

 • Fagrelevante færdighedstest

 • Profilanalyse (efter aftale)

 • Reference fra tidligere virksomhed

 • Kontrol af straffeattest

Når vi søger efter den rette kandidat til din virksomhed, går vi grundigt til værks. Vi har en stor kandidatdatabase, som vi gør brug af, og finder vi ikke den rette kandidat her, søger vi via andre rekrutteringskanaler.

Varig rekrutteringsløsning

Vores konsulenter er i tæt dialog med dig og de aktuelle kandidater under hele jeres rekrutteringsforløb. Opfølgning og rådgivning er en naturlig del af en rekruttering hos TEMP-TEAM for at sikre det langsigtede og holdbare rekrutteringsforløb.

Hvis du ligesom os tror på en ærlig og personlig service i øjenhøjde, så lad os drøfte muligheden for rekruttering af din nye medarbejder. Vores lokale tilstedeværelse gør det nemt, og vores konsulenter er altid klar til at drøfte din virksomheds personalebehov og hjælpe dig videre i din virksomheds rekrutteringsforløb.

Kontakt din lokale TEMP-TEAM-afdeling for at høre nærmere.

Annoncering med optimal effekt

Hvis den helt rigtige kandidat ikke findes i vores database, kan vi tilbyde følgende:

 • I en rekruttering foregår annoncering på Jobindex samt i relevante netværk uden beregning

 • Attraktive priser med vores øvrige samarbejdspartnere, blandt andet Jobindex og LinkedIn

 • Mulighed for forskellige annonceformater m/u virksomhedslogo i trykte medier (spørg efter pris)

 • Annoncering på vores hjemmeside (med virksomhedslogo, hvis dette ønskes) samt Facebook og LinkedIn

Et rekrutteringsforløb

 1. Kundebesøg: For at foretage en succesfuld rekruttering er det vigtigt at kende begge parter og deres forventninger til hinanden. Derfor kommer vi altid på kundebesøg i virksomheden for at møde dig i dine omgivelser for på den måde at finde den bedst egnede kandidat til jer, og så vi kan give den bedste rådgivning og være den bedste sparringspartner i jeres rekruttering.

 2. Fastlæggelse af jeres rekruttering: På kundebesøget gennemgår TEMP-TEAMs personalekonsulent din stillingsbeskrivelse og afdækker dine behov og ønsker til, hvilke faglige og personlige kvalifikationer den nye medarbejder skal have.

 3. Tiltrækning af de bedste kandidater: Mange kandidater og arbejdssøgende henvender sig til os, når de er på udkig efter nye udfordringer. Derfor har vi en database, der som det første i en rekruttering gennemsøges. På den måde spares der tid i rekrutteringsforløbet, og der undgås ofte udgifter til annoncering. Findes den helt rigtige kandidat ikke i vores database, aftaler vi rekrutteringskanaler såsom annoncering på jobportaler og evt. i trykte medier. Hvis vi i fællesskab vurderer, at der er behov for at indrykke en trykt annonce i et passende medie, er der forskellige muligheder at vælge imellem.
  Vi tilbyder forskellige annonceformater til forskellige priser. Din virksomheds logo kan fremgå af annoncen efter eget valg. Vi forestår annonceopsætning og indrykning og annoncerer på aktuelle jobportaler såsom Jobindex, jobzonen og Jooble, derudover annoncerer vi også på vores egen hjemmeside og via LinkedIn og Facebook.

 4. Udvælgelse af kandidater: Alle kvalificerede kandidater deltager i et uddybende interview hos TEMP-TEAM. Her gennemgår de fagrelevante test, og såfremt det ønskes, også en personprofilanalyse, der understøtter kandidatens kompetencer og personlighed.
  Vi indhenter altid referencer hos tidligere arbejdsgivere og kontrollerer straffeattest.

 5. Præsentation af kandidater: Vi fremsender korte præsentationer af de bedst egnede kandidater, og der afholdes samtaler i virksomheden. Vi bistår gerne med rådgivning om samtalen og dens forløb.

 6. Din beslutning: Du foretager det endelige valg af din nye medarbejder, og vi hjælper selvfølgelig gerne med sparring og rådgivning.

 7. Rådgivning i jeres rekruttering: Vi bistår med rådgivning om fastsættelse af løn- og ansættelsesvilkår.

 8. Opfølgning på jeres rekruttering: Opfølgning er en naturlig del af en rekruttering. Vi holder løbende kontakt til dig og medarbejderen både inden og efter prøvetidens udløb for at sikre jer begge en langsigtet og holdbar rekruttering og rådgivning, som alle parter kan være tilfredse med.

Kontakt din lokale TEMP-TEAM-afdeling for at høre nærmere.

Rekruttering web.jpg

Annoncering med optimal effekt

Hvis den helt rigtige kandidat ikke findes i vores database, kan vi tilbyde følgende:

 • Annoncering på Jobindex samt i relevante netværk uden beregning

   

 • Attraktive priser med vores øvrige samarbejdspartnere 

   

 • Forskellige annonceformater m/u virksomhedslogo i trykte medier (spørg efter pris)

   

 • Annoncering på vores hjemmeside (med virksomhedslogo hvis dette ønskes)

 

Tlf. 70 10 09 44