Rekruttering er en vigtig proces i enhver virksomhed, da dine medarbejdere er afgørende for driften og væksten, og med TEMP-TEAM som sparringspartner får du et professionelt rekrutteringsforløb. Vores konsulenters fornemmeste opgave er at skabe værdi for din virksomhed og undgå dyre fejlansættelser.

Vi har en stor kandidatdatabase, som vi gør brug af, og finder vi ikke den rette kandidat her, søger vi via andre rekrutteringskanaler.

 

Et rekrutteringsforløb

Kundebesøg: Vi kommer altid på kundebesøg i virksomheden for at møde dig i dine omgivelser og på den måde finde den bedst egnede kandidat til jer.
Tiltrækning af de bedste kandidater: Mange kandidater og arbejdssøgende henvender sig til os, når de er på udkig efter nye udfordringer. Derfor har vi en database, som vi gennemsøger. På den måde spares der tid i rekrutteringsforløbet, og der undgås ofte udgifter til annoncering.


Udvælgelse af kandidater: Alle kvalificerede kandidater deltager i et uddybende interview hos TEMP-TEAM. Her gennemgår de fagrelevante test, og såfremt det ønskes også en personprofilanalyse, der understøtter kandidatens kompetencer og personlighed.

Vi indhenter altid referencer hos tidligere arbejdsgivere og kontrollerer straffeattest.

Præsentation af kandidater: Vi fremsender korte præsentationer af de bedst egnede kandidater, og der afholdes samtaler i virksomheden. Vi bistår gerne med rådgivning om samtalen og dens forløb.
Din beslutning: Du foretager det endelige valg af din nye medarbejder, og vi hjælper selvfølgelig gerne med sparring og rådgivning.
Rådgivning i jeres rekruttering: Vi bistår med rådgivning om fastsættelse af løn- og ansættelsesvilkår.
Opfølgning på jeres rekruttering: Opfølgning er en naturlig del af en rekruttering. Vi holder løbende kontakt til dig og medarbejderen både inden og efter prøvetidens udløb for at sikre jer begge en langsigtet og holdbar rekruttering.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA