Executive Division hos TEMP-TEAM

– En lokal samarbejdspartner med international handlekraft inden for bl.a. leder- og specialistrekruttering, search, headhunting og interim.

Executive headhunting af specialister

TT Executive Division er det sikre valg til rekruttering, headhunting og fastholdelse af ledere og specialister.

TT Executive Divisions koncepter

TT Executive Division er en enhed under TEMP-TEAM. Divisionen arbejder med talentidentificering, rekruttering, headhunting og search af ledere, mellemledere og specialister på executive niveau.

TT Executive Division er et dedikeret team, der finder de helt rigtige ledere og specialister til din virksomhed – bl.a. via headhunting og rekruttering.

I TT Executive Division brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder, og vi har den faglige, forretningsmæssige og organisatoriske viden, der er afgørende ved rekruttering og headhunting til ledende funktioner.

TT Executive Division har et stærkt netværk og et stort branchekendskab inden for mange fagområder som fx økonomi, salg, marketing, ingeniør, logistik og Life Science.

Via vores omfattende executive netværk og Talent Pool identificerer vi de rette talenter med stærke kompetencer på et højt akademisk niveau.

Med TT Executive Division som samarbejdspartner er du garanteret en målrettet og systematisk afdækning af markedet, der sikrer, at du får den bedste kandidat til din virksomhed.

Et samarbejde med TT Executive Division giver økonomiske fordele

At finde den bedste leder eller specialist er en tidskrævende proces. TT Executive Division giver din virksomhed en økonomisk fordel, så du kan koncentrere dig om andre vigtige forretningsmæssige områder.

Fordi vi gennem headhunting, søgning i egen database eller annoncering er specialister i at matche den helt rigtige person første gang, opnår din virksomhed også varig værdi på langt sigt. Og det kan mærkes på bundlinjen.

Vi garanterer dig en personaleløsning eller en ny fast medarbejder, hvis faglige kvalifikationer og personlighed nøje stemmer overens med din virksomheds specificerede krav.

TT Executive Division tilbyder forskellige konceptløsninger - tilpasset netop jeres behov:

  • Rekruttering

  • Executive Search / headhunting

  • Interim Management

  • Konsulentassistance

  • Projektansættelse

Søger du en særlig kompetence til din virksomhed, tilbydes du en professionel og kvalitetsorienteret proces, hvor vi sammen drøfter workflowet, og hvordan den endelige shortlist på kandidater skal se ud. TT Executive Division arbejder med kravspecifikationer og testværktøjer, og den enkelte searcher eller headhunting konsulent bistår i hele processen fra profilmødet til endelig ansættelse og opfølgning.

Rekruttering og headhunting af topledere og specialister handler om faglig, forretningsmæssig og organisatorisk viden, erfaring og rutine i at anvende en række rekrutteringsværktøjer fornuftigt, og det kan TT Executive Division, der har afsæt i over 35 års erfaring i branchen.

TT Executive Division understøttes af og samarbejder med samtlige af TEMP-TEAMs afdelinger i Danmark, og enheden er dermed en lokal samarbejdspartner med både national og international handlekraft.

Konceptløsningerne

Hos TT Executive Division gør vi meget for, at du som kunde får det helt rette forløb, og vi tager naturligvis hensyn til dine behov, ønsker og din aktuelle situation.

Search / headhunting

Er der tale om en Search / headhunting opgave starter vi en målrettet headhunting, så vi kan finde den helt rette kandidat til netop din virksomhed. Dette giver også mulighed for en diskret rekrutteringsproces, idet headhunting kun omfatter de kandidater, vi searcher frem.

Der er seks måneders garanti på en headhunting, og en Search eller headhunting kan kombineres med en Selection.

Selection

En Selection er, når stillingen annonceres i elektroniske og eventuelt trykte medier – en stilling, der annonceres gennem TT Executive Division annonces automatisk på TEMP-TEAMs hjemmeside, Jobindex, Jobzonen, Facebook og LinkedIn.

Tilvalg af de trykte medier aftales i samarbejde med din TT Executive Division-konsulent.

Der er tre måneders garanti på en Selection.

Interim Management

Dette bruges, når der hurtigt er behov for midlertidig arbejdskraft – eksempelvis en konstitueret direktør eller lignende. Det kan også være en leder, der skal styre et projekt i en kortere (eller længere) periode. Kandidaterne er oftest nogen, vi allerede har i vores netværk eller Talent Pool.

Projektansættelse

Minder lidt om en interim-ansættelse og bruges gerne, hvis du har et projekt, hvor du mangler fleksibel arbejdskraft og har brug for flere ressourcer i en periode. Disse profiler hentes også gerne ind fra vores Talent Pool.

 

Samarbejde, der giver værdi – det siger kunderne om TT Executive Division:

En kompetent samarbejdspartner

"Vi samarbejder i forvejen med TEMP-TEAM, hvilket fungerer rigtig godt, og nu, hvor der er oprettet en Executive-afdeling, har jeg kun brug for én rekrutteringspartner. De har ekspertisen til at rekruttere mange forskellige profiler på mange forskellige organisatoriske niveauer. Jeg sætter stor pris på deres fleksibilitet, og at de går langt for at opfylde mine behov. At de har en lokalafdeling i nærheden, gør bare samarbejdet endnu nemmere".

-      Gert Jacobsen, CEO, Interior Direct A/S

TT Executive Division finder det rette match

"Kapitalforvaltningen er et produkt, der leveres i en usikker og ukendt fremtid. Samtidig handler det om vores kunders mulighed for at leve det liv, de ønsker og har sparet op til. Derfor er evnen til at skabe og oparbejde tillid en afgørende faktor hos de personer, der skal repræsentere os. TT Executive Division har hjulpet os med at finde netop den slags personer til os i såvel Danmark som Sverige".

-      Torben Vang-Larsen, Managing Director, Fisher Investments Norden

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For kontaktoplysninger klik her.

Læs mere om:

| Rekruttering |   | Interim Management |  | Executive Search |

| Projektansættelse |   | Kontaktinformation |

| Master Analyse System |

_B410466_web.jpg

Tlf. 70 10 09 44