VIKARSERVICE

VIKARSERVICE

Leder du efter en vikar, fx under sygdom, ferie eller barsel?

TEMP-TEAM er et professionelt og effektivt vikarbureau, der leverer kompetente vikarer fra dag til dag inden for en bred vifte af brancher.

Dit behov …

… for at få ansat vikarer tager vi altid seriøst.

Vi ved, …

Vi ved, …

….hvor vigtigt det er, at din virksomhed lynhurtigt kan tilpasse sig markedet. Du kan derfor forvente, at vi hjælper dig med at finde den rette assistance så hurtigt som overhovedet muligt.

Både når du har akut brug for hjælp, og når det er planlagt, at du skal bruge en vikar.

Når du benytter vikarer som kompetent arbejdskraft, giver det virksomheden en høj grad af fleksibilitet i hverdagen. Ikke mindst giver det tryghed at vide, at du ikke skal bruge tid og økonomiske ressourcer på samtaler, ansættelser og mulige afskedigelser.

Du kan fokusere på virksomhedens produktion og vækst – vi sørger for medarbejderne, der bidrager til dette.

Fleksible og grundige vikarer …

Fleksibilitet og grundighed

Vi leverer fleksible og grundige vikarer i Danmark og resten af Skandinavien. Vi hjælper også med at finde stabil og kompetent arbejdskraft, hvis din virksomhed befinder sig i England eller Singapore.

Alle vores vikarer gennemgår en afklarende procedure, som omfatter:

Vi sørger naturligvis også for at indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere samt at tjekke straffeattest. Med hensyntagen til jobtype anbefaler TEAM-TEAM ofte, at din vikar gennemgår en personprofilanalyse. Det er din ekstra garanti for at hyre den rette assistance.

Har du løbende brug for vikarer …

Har du løbende brug for vikarer …

… bestræber vi os altid på at sende de samme personer hver gang - hvis du ønsker det. Det sparer dig tid til oplæring og giver således virksomheden en økonomisk gevinst.

TEMP-TEAM løser dit problem

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at dagligdagen kører optimalt. Vi løser problemet med manglende arbejdskraft, når det opstår, så du har tid til at koncentrere dig om dine arbejdsopgaver.

TRY & HIRE

TRY & HIRE

Har du brug for at få en fast stilling besat? Vil du gerne se din nye medarbejder an, før kontrakten underskrives?

Så er et 13 ugers try & hire forløb det oplagte valg for din virksomhed.

Forløbet er:

  • Et vikariat, der som udgangspunkt munder ud i en fastansættelse
  • En effektivenkel og tryg mulighed for at afprøve, om medarbejderen matcher virksomhedens kultur og det faglige niveau – du undgår hermed dyre fejlansættelser.
Forud for try & hire

Forarbejde

Vi tror på, at gode relationer skaber et godt samarbejde. Derfor indledes processen med at finde den rette medarbejder altid med et afklarende møde med en af vores konsulenter.

I løbet af mødet, som foregår på virksomheden:

  • Afdækker vi i fællesskab, hvilke kompetencer og kvalifikationer jeres kommende medarbejder skal have.
  • TEMP-TEAMs konsulent danner sig et overblik over virksomhedens struktur, kultur og miljø.

Det personlige møde skaber tryghed og er din sikkerhed for, at vi kan finde det bedst mulige match – både personligt og fagligt.

Sådan foregår det

Proces

Et try & hire forløb starter som et almindeligt vikariat under generelle vikarbetingelser. TEMP-TEAM står for at aflønne vikaren – herunder feriepenge, pension og sygedagpenge. Din virksomhed betaler kun for de timer, vikaren arbejder.

Overgangen fra vikariat til fastansættelse foregår automatisk, når try-perioden er afsluttet. Din nye medarbejder bliver ansat uden yderligere omkostninger, og er klar til at fortsætte med at bidrage til virksomheden.

Ønsker I, at vikaren ansættes inden forløbets afslutning, beregnes der et forholdsmæssigt honorar. Herefter overtager din virksomhed vikaren, og det givende samarbejde kan fortsættes.

Løbende opfølgning

Tilfredshed med forløbet og med din kommende medarbejder er hele tiden vores fokus. Derfor foretager vi løbende opfølgning både under og efter forløbet. Det er en selvfølge for os som professionelt vikarbureau.

RING på tlf.: 70 10 09 44 – sammen finder den løsning, der er bedst egnet til din virksomhed.