Vikarservice

TEMP-TEAM har arbejdet med vikarservice i over 30 år, og vi udbyder i hele Skandinavien samt England og Singapore. Vi leverer dagligt mange vikarer til virksomheder i hele landet; både akutte og planlagte vikariater.

Vi hjælper i forbindelse med sygdom, ferie, barsel og andre behov. Vi leverer vikarer med mange forskellige kompetencer fra dag til dag inden for de fleste brancher.

Vores vikarservice er populær både hos virksomheder og kandidater. Vi behandler vores vikarer godt og har løbende kontakt til både dem og virksomhederne for at høre, om det hele går, som det skal.

Alle vores vikarer gennemgår vores procedure i form af omfattende interview, fagrelevante test, referencekontrol, kontrol af straffeattest og – såfremt det ønskes – personprofilanalyse.

Vores vikarer og vikarservice er meget fleksibel, og de smider ofte, hvad de har i hænderne, for at kunne hjælpe jer – også hvis det kun er et par timer. Vores vikarer er meget stabile, kommer til tiden og er sjældent syge.

Alle vores konsulenter kan hjælpe dig med vikarservice, også hvis du ringer tidligt om morgenen. Vi er tilgængelige uden for vores normale åbningstid, hvor vores konsulent sidder klar til at hjælpe jer.

Har du jævnligt behov for aflastning med en af vores vikarer, vil vi så vidt muligt sende den samme vikar, hvis det ønskes, da vikaren således kommer mere og mere ind i virksomheden.

 

Try & hire

Et try & hire-forløb er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som mange virksomheder vælger at gøre brug af, når de skal finde den rette kandidat, og det er en hurtig, enkel og effektiv løsning. Ved try & hire undgår man dyre fejlansættelser og får mulighed for at se sin nye medarbejder an inden en evt. fastansættelse.


Vælger I et try & hire-forløb i jeres virksomhed, starter jeres nye medarbejder som vikar i et almindeligt vikariat, og forløbet skal efter planen ende ud i en fastansættelse. Try & hire giver begge parter en god mulighed for at afprøve samarbejdet og lære hinanden at kende, inden I i fællesskab underskriver en kontrakt og forpligtes af en fastansættelse.

Når den rette kandidat skal findes til et try & hire-forløb, kommer en af vores kompetente personalekonsulenter ud til et møde hos jer og afdækker de enkelte kompetencer og kvalifikationer, som I ønsker, jeres kommende medarbejder skal have. Til mødet får vores personalekonsulent også en fornemmelse af jeres virksomhed og jeres miljø, så vi bedre kan finde den rette kandidat, som vil passe ind hos jer både personligt og fagligt.

Et try & hire-forløb starter som et almindeligt vikariat, hvor I har en vikar hos jer under generelle vikarbetingelser. Vi sørger for al aflønning af vikaren, herunder blandt andet også feriepenge, pension, sygedagpenge osv., og I betaler kun for de timer, vikaren arbejder.

Efter tre måneders vikariat kan jeres vikar blive fastansat uden yderligere omkostninger. Ønsker I at fastansætte jeres vikar inden for de første tre måneder, beregnes der et forholdsmæssigt honorar, og I kan herefter overtage vikaren.

Hvis medarbejderen inden for de første tre måneder i try & hire-forløbet viser sig mod forventning ikke at være den rette til stillingen, finder vi naturligvis en kvalificeret afløser, forløbets periode på 3 måneder starter forfra.

Vores konsulenter laver løbende opfølgninger før, under og efter try & hire-forløbet for at sikre, at I er tilfredse med den vikar, I har fået ud.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA