; Vikarservice | TEMP-TEAM kan hjælpe dig med en ny vikar ;

Vikarservice - fleksibelt og effektivt

TEMP-TEAM leverer vikarer med mange forskellige kompetencer fra dag til dag inden for de fleste brancher.

Har du brug for vikarer?

TEMP-TEAM er bl.a. de førende inden for vikarservice. TEMP-TEAM har arbejdet med vikarservice over 30 år, og vi har vikarservice i hele Skandinavien samt England og Singapore. Vi leverer dagligt mange vikarer til virksomheder i hele landet. Både akutte vikariater og vikariater, der er planlagt i forvejen.

Der er tale om hjælp i forbindelse med sygdom, ferie, barsel og andre behov. Vi leverer vikarer med mange forskellige kompetencer fra dag til dag inden for de fleste brancher heriblandt kontor, lager, produktion, kantine og flere.

Løbende vikarservice

Vores vikarservice er TEMP-TEAMs største område og der, hvor en del af vores konsulenter har deres kompetencer. Vores vikarservice er populær både hos virksomheder og kandidater. Vi behandler vores vikarer godt og har løbende kontakt til dem. Samtidig har vi løbende kontakt til virksomhederne for at høre, om det hele går, som det skal. Derfor er vores vikarservice så udbredt.

I vores vikarservice finder vi så hurtigt som muligt en passende vikar, som passer til jeres virksomhed. Vi har vikarer på alle niveauer; fra rengøringsassistent til sekretær, receptionist, controller eller leder etc.

Vores procedure i forbindelse med vikarservice

Alle vores vikarer gennemgår vores procedure i form af omfattende interview, fagrelevante test, referencekontrol, kontrol af straffeattest og – såfremt det ønskes – personprofilanalyse. Dette er en del af vores vikarservice, og det skal man som virksomhed og kandidat vide, når man bruger vores vikarservice.

Dine fordele ved vores vikarservice:

 •          Kvalificerede vikarer leveres i løbet af en dag

 •          Du betaler en fast takst pr. time for den tid, vikaren arbejder for dig. Vi foretager
           lønudbetaling og alle sociale bidrag. Desuden betaler vi til pension i overensstemmelse
           med den
  overenskomst, som gælder i alle vikariater. Du skal derfor ikke tage dig af
           yderligere end at ringe til os og bestille din vikar.
 •          En vikar kan afsluttes uden varsel, så du er kun forpligtet til at beholde vikaren så længe,
           der er et behov. Dvs. vikaren kan opsiges fra dag til dag eller fra time til time.


Vores vikarservice dækker bredt inden for forskellige kompetencer og brancher. Mange af vores vikarer har arbejdet for os gennem længere perioder, så vi ved, hvem der passer ind hvor og kan dermed sikre dig effektiv hjælp. Mange af vores vikarer, der kommer i fast job, kommer også tilbage til TEMP-TEAM, hvis de bliver ledige igen eller er på udkig efter noget nyt.

Fleksibel og stabil vikarservice

Vores vikarer og vikarservice er meget fleksibel i form af, at mange af dem smider, hvad de har i hænderne eller evt. ændrer deres planer for at komme ud og hjælpe jer, også hvis det kun er et par timer. Vores vikarer er meget stabile, kommer til tiden og er meget sjældent syge.

Alle vores konsulenter kan hjælpe dig med vores vikarservice, også hvis du ringer tidligt om morgenen eller i løbet af aftenen, fordi du har brug for en vikar. Vores vikarservice er tilgængelig uden for vores normale åbningstid, hvor vores konsulent sidder klar til at hjælpe jer, og går i gang med at finde en vikar til jer hurtigst muligt.

Har du jævnligt behov for aflastning med en af vores vikarer, vil vi så vidt muligt sende den samme vikar, hvis det ønskes, da vikaren således kommer mere og mere ind i virksomheden og derfor kender den rigtig godt samt de personer, der arbejder der. Vikaren ved, hvordan arbejdsopgaverne skal løses samt, hvordan virksomheden normalt løser opgaverne.

Vores konsulenter husker dig og gør, hvad de kan for, at du får hurtigt svar på, om den vikar, I ønsker, kan komme og hjælpe jer, eller om vi skal finde en ny, der kan komme ud og lære jeres virksomhed at kende.

Nyhedsbreve om vores vikarservice

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve på vores hjemmeside. I vores nyhedsbreve, der bliver sendt ud jævnligt, vil du modtage informationer om vikarer/kandidater i dit område. I vores nyhedsbreve, kan du også opleve, at vi holder et arrangement eller en konkurrence.

Du har også mulighed for at tilmelde dig vores fysiske breve. De bliver sendt ud i løbet af året bl.a. op til påske, sommer og jul.

Vikarservice på sociale medier

TEMP-TEAM er på de sociale medier, heriblandt Facebook, LinkedIn, Instagram og Snapchat. Her kan vores vikarer følge med i, hvilke stillinger vi søger til lige nu, hvilke konkurrencer der er gang i, og hvordan en helt almindelig hverdag er hos TEMP-TEAM.

Søger du en ny, fast medarbejder, men vil afprøve samarbejdet først, kan try & hire være en god løsning. Ellers er der selvfølgelig rekruttering, hvor I fastansætter vikaren med det samme, hvis I er helt sikre på, at det er den rette. Vi har forskellige rekrutteringspakker, som du kan høre mere om ved et møde med en af vores dygtige konsulenter.

 

Vi håber I vil gøre brug af vores vikarservice, og vi vil med glæde fortælle jer mere om vores andre services også.

Se mere om brancher

Kontakt din lokale TEMP-TEAM-afdeling for at høre nærmere

Barsel web.jpg

Benyt dig af vikarservice ved:

 • Ferie
 • Sygdom/sygeorlov
 • Barselsorlov
 • Andre typer orlov
 • Spidsbelastninger 

 

Tlf. 70 10 09 44