Find drømmejobbet gennem os

Find drømmejobbet gennem os

Er du på udkig efter et job inden for finans, økonomi eller regnskab? Hos TEMP-TEAM kan du finde jobs i den finansielle verden.

Uanset om det gælder et job inden for finans, økonomi eller regnskab, så kan du løbende finde stillinger, der matcher dine kompetencer og professionelle færdigheder.

 

Et finansjob, som matcher dine kompetencer

Et finansjob, som matcher dine kompetencer

Er du en talknuser? Har du styr på dine kvantitative analyser? Og kan du analysere data og veksle dem om til meningsfulde økonomiske strategier? Så kan du helt sikkert finde et økonomi- eller regnskabsjob i vores jobdatabase

Hos TEMP-TEAM er vi specialister i rekruttering til jobs inden for mange brancher. Vi har indgående branchekendskab i hele Danmark og Norden – og den finansielle sektor er ingen undtagelse. Med over 40 års erfaring inden for rekruttering og vikarassistance er vi bevidste om, hvordan mennesker og potentielle kandidater til den finansielle sektor kan bidrage positivt til arbejdsmarkedet eller en arbejdsgiver i vækst. 

Vores konsulenter kan derfor hjælpe dig på vej til dit næste drømmejob inden for regnskab, økonomi og finansiering. Du kan med fordel tage et kig på de seneste jobs inden for finans og økonomi, hvor du både finder fastansættelser og vikariater

Vi kan kort sagt hjælpe dig med at finde lige netop det økonomijob, du drømmer om – uanset om du tænker lokalt eller globalt.  

Find det ledige økonomi- eller regnskabsjob, du drømmer om

Find det ledige økonomi- eller regnskabsjob, du drømmer om     

Er du typen, som elsker at tage kontrol over finanserne i virksomheden? Eller er du bevidst om, hvordan en organisation skal styre og optimere deres økonomiske forretningsgange? Vi har flere stillinger inden for økonomi, finans og regnskab som fx:

  • Bogholder
  • Royalty controller 
  • Regnskabsassistent
  • Financial controller 

Hos TEMP-TEAM kan du finde både klassiske og helt nye stillinger inden for regnskabs- og revisionsbranchen, så du kan finde et job, der matcher dine kompetencer og interesser. 

Skal du have hjælp til din karriere inden for finans og økonomi?

Skal du have hjælp til din karriere inden for finans og økonomi? 

Ønsker du hjælp til at kravle op ad karrierestigen inden for økonomi og finans, så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig med det. Registrér dit cv og kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

TEMP-TEAM er din indgang til ledige job – både fastansættelser og vikariater.