Helping Ukraine

Med projektet Helping Ukraine vil vi hjælpe ukrainske flygtninge med at få fodfæste på det danske arbejdsmarked.

Ved at åbne dørene til din virksomhed, kan du skabe et grundlag for, at vores kandidater kan få en mere stabil tilværelse med fast indtægt i Danmark.

Udover muligheden for at hjælpe vores ukrainske kandidater videre i livet, tilføres dit team også de kompetencer, I har behov for. 

Ved at rekruttere via TEMP-TEAM får du adgang til et bredt udvalg af kandidater med erfaring og kompetencer inden for blandt andet ledelse, kontor og administration, økonomi & finans, salg & marketing, Pharma & Life Science samt Teknik & IT.

Vores vision

Vision
Vores vision er at gøre en forskel ved at samarbejde med danske virksomheder, der deler samme ambitioner, om at løfte det samfundsmæssige ansvar, der ligger i at sikre inklusion og diversitet i samfundet.

CSR-agenda
Udover muligheden for at styrke CSR-agendaen og tage et samfundsmæssigt ansvar, gavner Helping Ukraine danske virksomheder i forhold til at tilføre efterspurgte kompetencer.

Kvalitet
Kvalitet er centralt for os. Vores kultur er karakteriseret af stolte medarbejdere, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder og søger at tilfredsstille kunder og kandidaters forventning af vores service, så vores kunder får den bedste rekruttering og de bedste råd med på vejen.

Rekrutteringsprocessen hos TEMP-TEAM

”Med Helping Ukraine får danske virksomheder muligheden for at styrke deres talent-pipeline ved at ansætte professionelle fra Ukraine, som kan bidrage med relevante kompetencer"


- citat fra Alina Protsky, Projektleder på Helping Ukraine

Har du lyst til at høre mere om vores ukrainske kandidater eller tage en snak om, hvordan din virksomhed kan rekruttere en kandidat med ukrainsk baggrund -enten til en fastansættelse eller til et vikariat, så tøv ikke med at kontakte os.


Lav forespørgsel og få tilsendt CV

Kandidaterne

Hvem er vores kandidater?

Relevant baggrund
Vores kandidater har mange forskellige baggrunde. Nogle har en lang videregående uddannelse, andre har kortere erhvervsuddannelser og/eller erfaring inden for blandt andet ledelse, kontor og administration, økonomi & finans, salg & marketing, pharma & life science samt teknik og IT.

Relevante kompetencer
Alle vores ukrainske kandidater har virksomhedsrettede kompetencer. I TEMP-TEAM har vi solid erfaring med at matche vores kandidaters kompetencer med netop jeres virksomheds behov.

Høj arbejdsmoral
Kandidaterne vil rigtigt gerne i arbejde, da det gør det muligt for dem at forsørge sig selv og deres familier. Du får dermed en medarbejder med arbejdsmoralen helt i top.

Globalt udsyn
En kandidat fra Ukraine giver din virksomhed et internationalt perspektiv. Alle vores ukrainske kandidater er indstillede på at gøre sig umage for at kunne forstå og kommunikere med deres nye kolleger.

Jeg vil gerne høre mere

FAQ - værd at vide

FAQ - Værd at vide

Må folk fra Ukraine arbejde i Danmark?

Ja, der er netop blevet vedtaget en særlov som følge af invasionen i Ukraine, som gør, at alle der er kommet til Danmark efter den 24. februar 2022 kan få opholdstilladelse til at arbejde og bo i Danmark i en periode på 2 år. 

Læs mere om positivlisten

Praktiske forhold - opholdstilladelse og boligforhold

Alle med midlertidig opholdstilladelse kan få hjælp af landets kommuner til at finde et sted at bo og få institutionspladser til deres børn, som sikrer, at folk har en tryg base til at etablere sig med fast bolig og arbejde.  

Læs mere om praktiske forhold

Praktiske forhold - fysisk og mental sundhed 

For at sikre at vores kandidater får en god start på tilværelsen i Danmark, yder vores samarbejdspartner Caritas blandt andet gratis psykologhjælp til vores kandidater.

Læs mere om Caritas

Hvilke typer stillinger rekrutterer vi til?

For nuværende arbejder vi på at få formidlet kandidaterne til faste stillinger og vikariater på lige fod med danske medarbejdere. 

Hvad koster en rekruttering?

Kontakt os for at snakke prissætning.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her