Industri/Produktion

Alumeco søger operatør til nathold

Alumeco ApS

Odense C
03.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Alumeco A/S oplever stor travlhed for tiden, og derfor søger vi stabile og kvalitetsbevidste medarbejdere til deres produktion i Odense C.

Som operatør tilbydes du et spændende job på virksomhedens moderne centrallager på 45.000 m2, hvor du indgår i et dynamisk team, som vægter arbejdsmiljø højt.

Hovedopgaverne er tilskæring af plader og profiler efter specificerede mål.
Du vil komme til at arbejde med computer, maskiner og kvalitetssikring, hvilket betyder at god teknisk forståelse er et krav.

Som nyansat kommer du igennem et grundigt introduktionsforløb, der uddanner dig i at kunne begå dig i flere områder af fabrikken. 
 

Kvalifikationer og kompetencer

Den ideelle kandidat er en teamplayer, som kommunikerer godt med forskellige kollegaer.

Derudover forventes det at:

  • Du er kvalitetsbevidst i det daglige arbejde samt mødestabil
  • Du er proaktiv og følger op af egen drift
  • Du har sans for orden og ryddelighed
  • Det er en fordel, hvis du har en erhvervsfaglig uddannelse inden for metalbearbejdning, men det er ikke et krav
  • Du har god it-forståelse – gerne erfaring med SAP
  • Du har truckcertifikat og har kørekort (B)


Praktiske oplysninger

Der søges både to medarbejdere til aftenholdet

Arbejdstider:

Mandag-torsdag: 23.00-06.30
Søndag: 23.59-6.30


Der er tale om et Try & Hire-forløb på 10 uger med efterfølgende mulighed for fastansættelse. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores konsulent Betina Larsen.
Da vi indkalder til samtale løbende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Pga. regler for persondata modtager vi kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har knap 45 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Alumeco A/S er en velkonsolideret international koncern med base i Odense C. I kraft af en stab af engagerede og fremtidsorienterede medarbejdere, er koncernen i dag førende på markedet. Der er lagt en klar vækststrategi, som bl.a. udmøntes i en fortløbende fokusering på udvikling af nye koncepter og af medarbejdernes kompetencer, og i koncernens værdigrundlag vægtes nøglebegreber som kundeorientering, fleksibilitet og kvalitet. Koncernen leverer aluminium, kobber og messing til den metalforbrugende industri og er ledende på markedet. De beskæftiger 1000 medarbejdere med en omsætning på 4,5 mia. kr. Yderligere information kan findes på deres hjemmeside www.alumeco.dk.