Administration/Kontor/Personale

Salg/Markedsføring

Ambitiøs og selvkørende rekrutteringskonsulent

TEMP-TEAM - Aalborg

Aalborg
28.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Kan du skabe gode kunderelationer og skaffe de rigtige kandidater i en gnidningsfri rekrutteringsproces? Sætter du en ære i at være dygtig til dit fag og agere tæt sparringspartner med virksomhedsledere og beslutningstagere? Temp-Team Aalborg har en ledig stilling som rekrutteringskonsulent i en af branchens mest velrenommerede virksomheder.

Vi søger en kollega, der sammen med vores afdelingsleder, rekrutteringskonsulent og Sales Support Team skal opsøge nye kunderelationer i Nordjylland og sikre, at vi fortsat er til stede hos vores eksisterende kunder.
Du brænder for kundekontakten og bidrager til deres fortsatte udvikling ved at tilbyde rekrutteringsydelser og vikarassistance.

Arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:
  • Opbygning af kunderelationer og ”farming” af egen kundeportefølje
  • Rådgivning og sparring på mellemlederniveau
  • Udarbejdelse af kravprofiler og stillingsannoncer
  • Kandidattiltrækning, screening og personlige interview
  • Facilitering af test og tilbagemelding til kandidater og kunder
  • Onboarding

Som sparringspartner for virksomheder skal du afdække kundernes behov og præsentere vores koncept med en professionel og serviceminded tilgang med henblik på langvarige relationer. Det gøres ved fokus på forretningsmuligheder, som bearbejdes via telefon, kundebesøg, Teamsmøder, messer og netværksmøder.

Du bliver en del af et mindre team, hvor der samarbejdes om at tiltrække og rekruttere de bedste kandidater og matche dem med vores kunder.

Dine kolleger sætter en ære i at hjælpe og sparre med hinanden, og alle i teamet arbejder i et krydsfelt mellem opgaveløsning og salg. Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og godt humør, og vi er store tilhængere af sociale arrangementer.


Kvalifikationer og kompetencer 

Det vigtigste for os er, at du har B2B-salgserfaring. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra rekrutteringsbranchen, da vi i Temp-Team er tro mod vores egen rekrutteringsproces, og derfor er der grundig oplæring. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med HR-relaterede opgaver fx i en HR-afdeling eller som mellemleder, hvor du har været inde over rekrutteringsprocesser.

Din rolle er tiltænkt som en 360 graders funktion, hvor du skal fungere som både rekrutteringskonsulent (recruiter) og Account Manager. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt og er udviklende og løsningsorienteret med dine opgaver.

Du er relations skabende og kan kommunikere på alle niveauer.
Det er et krav, at du kan afholde møder og præsentationer på engelsk.
Du har kørekort og gerne egen bil.
 
Praktiske oplysninger 

Der er tale om en stilling mellem 30-37 timer med mulighed for en 4-dages uge. Du tilbydes også en fast kontorplads på vores kontor i Aalborg.
Arbejdstiden placeres som udgangspunkt i tidsrummet 08.00–16.00 mandag til fredag. Der kan forekomme opgaver uden for dette tidsrum.

Du vil få en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer og tilmed mulighed for bonus. Vi tilbyder desuden pensionsordning samt sundheds- og tandforsikring og er i øvrigt en virksomhed med rigtig stort fokus på trivsel.

Vi ønsker at ansætte pr. 1. september 2024 og indkalder derfor løbende til interview.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
.