Industri/Produktion

Bavarian Nordic søger en Single-Use System Professional

Bavarian Nordic A/S

Kvistgård
26.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Single-Use System Professional søges til Bavarian Nordic
Vi søger en kreativ person, der kan hjælpe os med at forbedre den måde, vi bruger vores engangsemballage i produktionen på.

Som Single Use Systems Professional arbejder du med produktionens poser/transfersæt, der får produktet fra A til B i processen. Hovedopgaven i stillingen er at finde forbedringer til eksisterende løsninger eller implementering af nye løsninger. Dette gøres i tæt samarbejde med forskellige faggrupper i produktionen, specialister og eksterne leverandører, og du vil derfor have en stor kontaktflade i din dagligdag.

Dine nye kolleger
Single Use teamet et team på ca. 15 medarbejdere bestående af to faggrupper i alderen 25-50 år. Der er et uformelt arbejdsmiljø, med højt til loftet, hvor plads til grin og sparring værdsættes. Hos Bavarian Nordic kommer du til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø og med gode udviklingsmuligheder.
Derudover har vi gode muligheder for hjemmearbejde på ugentlig basis og en stor fleksibilitet i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver
Dokumentationsarbejde i forbindelse med implementeringer og ændringer. Dialog med vores leverandører om ændringer/forbedringer af engangsemballagen.

Øvrige arbejdsopgaver vil være
· Proceskonfirmering i produktionen; fungerer single use systemerne som forventet
· Daglig support vedrørende vores Single Use til operatører og specialister
· Deltage i systematisk problemløsning og vurdere konsekvensen af fejl i single use items
· Optimere arbejdsprocesser i gruppen og i Bavarian Nordic med fokus på brugen af Single Use systemet
· Træne kolleger i brugen af Single Use systemet

Som en del af rollen er du i produktionen 2-4 gange om måneden, så du kan se, hvordan engangsemballagen bliver brugt og forstår hvilke udfordringer, der kan opstå, og samtidig koordinere eventuelle justeringer med produktionsmedarbejderne.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi søger en med en naturvidenskabelig akademisk uddannelse og +3 års erfaring fra et produktionsmiljø med en grad af ”levende råvarer” f.eks. fødevarer, enzymer, bakterier, olie, kemi, gødning. Derudover vil det være godt med en eller flere af følgende kompetencer:
 
 • Erfaring med produktionsanlæg og produktions flow
  • så du kan forstå vores produktions set up og guide dine kolleger i brugen af emballagen
 • Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret
  • vi har brug for strukturen til at sikre at vi har styr på alle detaljerne, og vi har brug for at du følger et flow for at tjekke at alting fungerer
 • Du har et godt drive og er god til at skabe relationer.
  • Du kommer til at arbejde sammen med mange mennesker på tværs af produktionen, og da du skal træne folk i brugen af Single Use systemet, er det vigtigt, at du kan lide at være ”på”.
 • Du har kendskab til aseptisk produktion og erfaring med GMP
  • fordi vi har så meget andet, vi gerne vil lære dig, er det godt med dette fundament

Hvorfor skal du vælge os?
Vi har en god teamånd, og du vil få hjælpsomme og dygtige kollegaer. Og vi har et godt samarbejde med vores ledere og forretningen. Du har mulighed for at komme med ideer og blive hørt. Derudover får du adgang til en lækker kantine, frisk frugt og grønt samt kaffe og te ad libitum. Vi har en aktiv personaleforening og vi tilbyder en attraktiv løn og øvrige vilkår, inkl. pension og sundhedssikring
Kommer du med offentlig transport kan du benytte vores busrute, 70E, der kører fra Humlebæk Station direkte til vores produktionsfaciliteter i Kvistgård. Bussen har fire afgange hver morgen og eftermiddag med planlagte stoppesteder på Hørsholmvej og Kvistgård St.
Har du el-bil tilbyder vi også ladestandere på vores faciliteter i Kvistgård, hvilket giver vores medarbejdere mulighed for at oplade deres elbiler bekvemt på arbejdspladsen.

Søg jobbet
Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team
Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
Bavarian Nordic er en vaccinevirksomhed, der udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden. Bavarian Nordic tilbyder dig at blive en del af en global virksomhed med +1600 dedikerede kollegaer fra hele verdenen, der alle sammen brænder for at redde liv og gøre en forskel. Hvis du er åben og har viljestyrken, er vi stedet for dig!