Håndværk/Byggeri

NY

Betonstøbere søges til moderne produktion!

Ambercon A/S

Støvring
Efter kvalifikationer
10.07.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du tidligere arbejdet med beton, eller er du en dygtig håndværker med gåpåmod?

Temp-Team søger, på vegne af Ambercon A/S, dygtige produktionsmedarbejdere til støbning af betonelementer på fast daghold.

Ambercon A/S er en af Danmarks førende elementproducenter, og virksomheden leverer komplette og certificerede beton-elementløsninger med teglfacader, til hele Skandinavien. Organisationen er præget af en stærk team- og entreprenørånd, hvor gensidig inspiration, respekt og ikke mindst lysten til at lykkes er til stede.

Ambercon har en af de mest moderne fabrikker til fremstilling af elementer. Der er hjælpemidler til langt de fleste arbejdsopgaver, som gør hverdagen mindre fysisk krævende.

Dine typiske daglige arbejdsopgaver kan fremhæves således
 • Klargøring af formborde efter tegninger
 • Udlægning af teglsten
 • Elementstøbning
 • Emnekontrol, tilpasning og færdiggørelse af støbte elementer
 • Forefaldende arbejde på fabrikken

Kvalifikationer og kompetencer
For at komme i betragtning til stillingen, søger vi en medarbejder ud fra følgende faglige og personlige egenskaber.

Faglige kvalifikationer
 • Du er gerne uddannet håndværker med rødder i byggebranchen, støbning eller elementfremstilling. Fx struktør, betonarbejder, anlægsgartner eller lignende
 • Hvis du ikke er faglært, har du alternativt oparbejdet tilsvarende erfaring som arbejdsmand eller produktion
 • Jobbet kræver at du har tegnings- og konstruktionsforståelse
 • Dansk i skrift og tale på samtaleniveau er et krav af sikkerhedsmæssige årsager
 • Du er vant til at bruge el-værktøj og maskiner generelt i din hverdag
Personlige kompetencer
 • Du er fuldt arbejdsdygtig og har hænderne godt skruet på
 • Du skal være god til at håndtere og tage beslutninger
 • Dine tidl. arbejdsgivere vil desuden fortælle om dig, at du er pligtopfyldende og indstillet på hvad det kræver at arbejde med stramme deadlines
 • Du trives bedst i mindre teams/sjaks, hvor du også er god til at bidrage socialt
Der lægges overordnet størst vægt på din personlighed og indstilling. Du har desuden en opsøgende og fleksibel tilgang til dit arbejde.

Praktiske oplysninger

Der er tale om en attraktiv stilling i en sund vækstvirksomhed med rigtig gode værdier og stolte traditioner. Ambercon A/S vægter en høj medarbejdertilfredshed, hvor der hersker en uformel omgangstone og er stort fokus på diversitet, i et arbejdsmiljø med albuerum og plads til at hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Arbejdstid: Dagtimer, med arbejdstider fra kl. 07:00 til 15:05 (fredag til kl. 14.35)

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansættelsesforhold: Du ansættes med en fast timeløn efter kvalifikationer og erfaring. Vi følger gældende overenskomst og lokalaftale på området.

Ansættelsesform: Du ansættes i et vikariat gennem Temp-Team, hvor du har 13 ugers ansættelse med efterfølgende ansættelse hos Ambercon A/S. Du sidestilles naturligvis i denne periode, med de samme ansættelsesbetingelser som virksomhedens ansatte.

Arbejdssted: Ambercon A/S, Juelstrupparken 23, 9530 Støvring. Vi forventer, at du bor i hensigtsmæssig afstand fra denne adresse.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et kort og opdateret CV. gerne sammen med en skriftlig anbefaling. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Siden etableringen i 1965 har Ambercon været familieejet, i konstant vækst og indtager i dag positionen som en af Danmarks førende beton-elementproducenter.​