Administration/Kontor/Personale

Customer Support Specialist

Hitachi Energy Denmark A/S

Middelfart
07.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du erfaring som Customer Support Specialist og en solid baggrund inden for SAP? Vi søger en dedikeret professionel, der kan kombinere ekspertise i kundeservice med en struktureret og systematisk tilgang. Hvis du trives i en dynamisk arbejdsdag og brænder for at levere førsteklasses support, så er dette din mulighed for at skabe en forskel i Hitachi Energy Denmark A/S. 

For vores kunde, Hitachi Energy Denmark A/S, i Middelfart søger vi en Customer Support Specialist til at blive en fast del af salgs- og marketingafdelingen i forretningsområdet for højspændingskomponenter. Her lægger de stor vægt på at hjælpe hinanden på tværs af de fire forretningsområder i Hitachi Energy Denmark A/S for at nå deres fælles mål.

Her kommer du ind i en af verdens absolut førende virksomheder inden for el-teknik. Du kommer derfor til at arbejde med spændende kunder og produkter i verdensklasse.

Dit mål er, at give kunderne en god oplevelse, hver gang de handler. De skal opleve en ordreproces der sikrer, at de får deres varer til aftalt tid, på rette sted og med så lille en indsats fra deres side som overhovedet muligt. Du er den, der følger op på leverancerne fra fabrikkerne og pro-aktivt sikrer, at alt forløber efter planen. Kunderne er virksomheder i den danske industri, elforsyning og el-produktion. Du kommer til, at have en stor kontaktflade til kolleger, både lokalt og internationalt, og til fabrikker i Europa og globalt.

Dine ansvarsområder:
 • Oprette og vedligeholde ordrer i SAP 
 • Aktiv deltager med kollegaerne i implementering af SAP S/4HANA – opgradering af SAP
 • Sikre levering i henhold til aftalegrundlag og til tiden
 • Følge op på ordrer overfor Hitachi Energy’s fabrikker – i Europa og globalt
 • Holde kunderne orienteret om status på deres ordrer
 • Fakturering når kunden har modtaget varen
 • Reklamationshåndtering
 • Leve op til Hitachi Energys kerneværdier af sikkerhed og integritet, hvilket betyder, at du tager ansvar for egne handlinger, samtidig med at du tilgodeser dine kolleger og virksomheden

Kvalifikationer og kompetencer
 • Økonomisk/administrativ uddannelse
 • Solid erfaring med SAP i salg eller indkøb er en forudsætning – gerne superbruger
 • Erfaring med import og eksport
 • Du er vant til at arbejde i Outlook og med MS Office
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale er en forudsætning
 • Du er kendt for dine gode kommunikationsevner og evne til at give kunderne god service, fordi du ved det er vigtigt, at aftaler overholdes, og fordi du har det nødvendige overblik til at have orden på arbejdsgangene i dagligdagen. Du vil nå noget og være med til at skabe stærke resultater, så du tager personligt ansvar for dine opgaver, og du venter ikke på, at andre sætter dig i gang
 

Praktiske oplysninger

Ved Hitachi Energy tilbyder de en solid lønpakke med løn efter kvalifikationer, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring. Der investeres massivt i at udvikle medarbejderne via træning og uddannelse. 

Din dagligdag vil være ved Hitachi Energys nye lækre lokaler på Stensgårdvej. Her er der nem adgang til og fra motorvejen, og de store panoramavinduer giver lys og energi til dagligdagen. I huset er mange funktioner samlet, så du er tæt på gode kollegaer med stor viden. De deler gerne faglig viden i en travl hverdag, hvor der er plads til god personalepleje. 


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 45 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Vil du være med til at skabe og udvikle fremtidens globale, bæredygtige og samfundsansvarlige energiløsninger? Hitachi Energy er en af verdens førende teknologiledere med mere end 40.000 ansatte fordelt i over 90 lande med mere end 250 års erfaring. I Danmark beskæftiger virksomheden 60 medarbejdere med hovedkontor i Skovlunde og kontorer i Middelfart og Esbjerg. Deres vision er, at alle skal have adgang til pålidelig, grøn og moderne energi. De har højt til loftet og kort fra idé til handling, da de tror på, at succes opstår i samspillet mellem diversitet, samarbejde og innovation. Glade medarbejdere er deres vigtigste ressource, og derfor prioriterer de, at man som en del af holdet hos Hitachi Energy, er klar til at udvikle sig personligt og fagligt både individuelt og sammen. Vejen til den bæredygtige fremtid er skabt af høje ambitioner, fælles mål og individuelt ansvar og de håber, at du har lyst til at være med.