Økonomi/Regnskab

Debitor/kreditor bogholder søges til IAT i Esbjerg

IAT A/S

Esbjerg
10.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi søger for IAT A/S en erfaren og engageret medarbejder til økonomiafdelingen på kontoret i Esbjerg. Den rette kandidat tilbydes en spændende stilling i en veletableret virksomhed med frie rammer og selvstændigt ansvar.

Ansvarsområder:
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Betalinger, opfølgning på betalinger
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Diverse ad-hoc opgaver
Som en del af et team på 8 kollegaer vil du være med til at sikre korrekte og rettidige registreringer, som er afgørende for IAT's høje kvalitet i ledelsesrapporteringen, både internt og eksternt. Derudover vil du i samarbejde med teamet være med til at videreudvikle og automatisere processerne i og omkring opgaverne.

Kvalifikationer og kompetencer 
  • Solid erfaring inden for bogholderi
  • Engelsk i skrift og tale
  • Kompetencer inden for Excel vil være en fordel
  • Branchekendskab er en fordel men ikke et krav
Du er en løsningsorienteret og ansvarsfuld holdspiller, der sætter en ære i punktlighed og ordentlighed. Du har en positiv og engageret tilgang til opgaver og kollegaer. Du stiller dig ikke alene tilfreds med hvad du skal gøre, men også hvorfor. Du er nysgerrig på at forbedre og optimere arbejdsopgaver og processer.
Hos IAT bliver du tilbudt en afvekslende hverdag med engagerede og fagligt dygtige kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø samt synlig og nærværende ledelse.
Desuden tilbydes du sundhedsordning samt frokostordning.

Praktiske oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling

Arbejdssted: Esbjerg

Opstart: 1.9 eller snarest

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
IAT er en mellemstor familieejet virksomhed med base i Esbjerg og med afdelinger i Kolding samt Polen og Tyskland. IAT Gruppen beskæftiger sig med bulk transport ad landevej og intermodal transport, transport af industrigods, spedition samt tankrens og tanklagring.