Industri/Produktion

El-teknisk montør søges til Sanovo Technology A/S

Sanovo Technology A/S

Odense SØ
06.02.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Som medarbejder hos Sanovo Technology Group A/S kan du se frem til at blive en del af en veletableret og brancheledende virksomhed, arbejder med design, opbygning og montage af procesanlæg til æg-industrien.

Du bliver en vigtig del af produktionen, der opbygger procesanlæg, og dit ansvarsområde bliver de el-tekniske installationer i hele den opbyggende fase, samt løbende og afsluttende test af de færdige anlæg.

Du kommer til at indgå i et team med andre el-tekniske profiler og smede, der alle har et højt fagligt niveau og et mindset med fokus på problemløsning og høj kvalitet.
 

Kvalifikationer og kompetencer

Det er essentielt, at du har en god el-teknisk forståelse. Har du erfaring med opbygning af procesanlæg, vil det være en fordel. 
Der vil være en grundig oplæring, da mange anlæg er specieldesignede til den enkelte kunde.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. automatiktekniker, industrielektriker eller lignende.

Teamwork er en vigtig del af jobbet, men med tiden vil du få projekter, hvor du selv står for hele processen. Det er derfor vigtigt, at du trives med begge arbejdsformer. 
 

Praktiske oplysninger

Arbejdstiden er som udgangspunkt 07.00 – 15.00 mandag – torsdag og 07.00 – 12.00 fredag, men med flekstid.   

Løn efter kvalifikationer.

For mere information om virksomheden, jobbet og løn er du velkommen til at kontakte vores konsulent.

 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
SANOVO TECHNOLOGY GROUP, headquartered in Odense, Denmark, is a leading company within egg handling and processing equipment, equipment for egg inoculation and harvesting for vaccines, enzymes for enhanced functional egg products, spray drying of other applications, in-ovo vaccination and automation and robotics.