Ingeniørarbejde

Er du PTA med fokus på løsninger og optimering? Scan-Speak A/S søger dig!

Scan-Speak A/S

Videbæk
24.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du passioneret omkring at optimere produktionsprocesser og bringe tekniske løsninger til live? Vil du være med til at drive innovation i en virksomhed, der er verdensførende inden for højttalerteknologi? Bliv en del af det engagerede team, hvor du får muligheden for at forme fremtidens lydteknologi og sikre, at produkterne fortsat sætter standarden i branchen.

Vi søger en dygtig og engageret produktionstekniker, der kan bidrage til at optimere og videreudvikle produktionsprocesser hos Scan-Speak A/S i Videbæk. Du vil blive en vigtig del af vores team og arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af afdelinger for at sikre en effektiv og fejlfri produktion.

Dine primære opgaver vil være: 

 • Yde teknisk support til produktionen.
 • Anskaffe og implementere nyt produktionsudstyr.
 • Optimere produktionsudstyr og -processer for at forbedre effektiviteten.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med robotteknologi, UV-lim, epoxy-lim, og LEAN-principper
 • Kan begå dig både på dansk og engelsk
 • Er erfaren bruger af Office-pakken og NAV
 • Har gode samarbejdsevner og evne til at kommunikere effektivt
Kendskab til praktisk problemløsning (PPS, PDCA) og produktion af højtalerenheder vil være en fordel, men ikke et krav.

Uddannelsesbaggrunden kan være mange. Det vigtigste er, at personen har de rette evner, den rigtige tilgang og god kemi. Det kan være en produktionsingeniør, produktionsteknolog, værktøjsmager, mekaniker, smed eller lignende med erfaring i optimering af produktionsprocesser.

Praktiske oplysninger

Du tilbydes en arbejdsplads, som værdsætter samarbejde og et positivt arbejdsmiljø i en flad organisation. ​​​​​​​Med deres engagerede team på 43 medarbejdere arbejder de målrettet på at skabe innovative løsninger inden for deres område.

Hos Scan-Speak A/S får du mulighed for faglig udvikling i et inspirerende miljø, hvor din indsats er med til at drive succesen fremad.

Derudover tilbydes du:  

 • En stor portion frihed under ansvar
 • Mulighed for en fleksibel arbejdskultur i form af eventuelt hjemmearbejde
 • Pensionsordning
 • Fritvalgskonto
 • Løn efter kvalifikationer

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Send din ansøgning snarest muligt – måske er det lige dig, vi søger!

Ansøgninger behandles løbende. Ansøgninger modtaget via e-mail vil desværre ikke blive taget i betragtning.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Scan-Speak blev grundlagt i 1970 og er i dag en verdensleder inden for udvikling og fremstilling af højttalerenheder til verdens førende internationale højttalermærker inden for hjemmelyd/-video, professionel lyd, eftermarked for biler og luftfartssektoren. Scan-Speaks produkter sælges direkte til en række OEM/ODM-kunder og gennem et veludviklet netværk af distributører og forhandlere i mere end 35 lande.