Industri/Produktion

Er du tekniker med erfaring i CTS/BMS-installationsarbejde, og drømmer du om en alsidig hverdag i en virksomhed med højt til loftet?

LTECH A/S

Ballerup
10.01.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Jobbet i LTECH

Som tekniker vil du stå for udførelsen af større og mindre projekter, der tager udgangspunkt i kundernes behov.
Du kommer primært til at arbejde on-site hos kunderne; med alt fra programmering til idriftsættelser, testning samt vedligehold af deres CTS/BMS-anlæg.

Primære ansvarsområder

 • Planlægge og udføre idriftsættelse af nye og eksisterende BMS-anlæg
 • Installere og programmere nye BMS-anlæg
 • Teste, fejlfinde og kalibrere BMS-udstyr
 • Verificere og validere BMS og netværksudstyr
 • Generel service og vedligeholdelse og kundeservice af BMS-systemer
 • Omfattende dokumentation, test- og servicerapporter
Om dig

I dit daglige arbejde kommer du til at arbejde selvstændigt med projekterne. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du trives med at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du er kvalitetsbevidst, lægger stor vægt på at udføre et arbejde af høj kvalitet, så arbejdet lever op til alles tilfredshed. Vi søger en kollega med et godt humør, som forstår, at kunderne altid er i fokus.

Samarbejdsevnerne skal være i top, da du vil indgå i et team, hvor der skal være fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og samarbejde.
Du er ligesom dine nye kolleger altid motiveret til at finde nye og mere effektive måder at arbejde på og finde løsninger til en mere bæredygtig hverdag.
Med andre ord skal du være nysgerrig og videbegærlig.

Det forventer vi af dig
 • Erfaring med Schneider Electric Struxureware/EBO eller Siemens Siemens Desigo Insight/CC
 • Erfaring i pharmabranchen er en fordel men ikke et krav. Du er bekendt med procedurer, regler/ krav og teorier indenfor pharmabranchen
 • Gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt på dansk og skriftligt engelsk
 • Kørekort
 • Ren straffeattest

Det kan LTECH tilbyde dig

Du vil få rig mulighed for at udvikle dig og få indflydelse på din egen hverdag.  Virksomheden praktiserer i høj grad frihed under ansvar og lægger vægt på at give medarbejderne muligheden for at udvikle sig, såvel professionelt som personligt, for at styrke deres fremtidige karriere.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og en stærk følelse af fællesskab, hvor man er én stor familie. Virksomheden har stort fokus på, at deres medarbejdere har en god, sund og sikker hverdag, når de er på arbejde. Du kan være sikker på, at man vil gå langt for at skabe en hverdag, hvor alle trives.

Som en del af Familien LTECH vil du opleve en meget social arbejdsplads. Du vil blandt andet kunne gøre brug af en ’flyverplads’ på kontoret i Ballerup.

Virksomheden har mange sociale arrangementer og samles jævnligt til små udflugter, til fest ved større lejligheder og til fredagsbarer i ny og næ. Der er også en rejseklub, hvor der bliver arrangeret weekendture til udlandet.

Derudover får du
 • Løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer
 • Attraktiv firmabil-ordning
 • Sundhedsforsikring
 • Pensionsordning
 • Fritvalgsordning


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Som en af Danmarks førende uafhængige CTS/BMS-leverandører leverer virksomheden skræddersyede services og vedligeholdelsesløsninger indenfor bygningsautomation, el og sikring. LTECH er en innovativ virksomhed, som hele tiden arbejder på at være på forkant med intelligente løsninger til alle slags bygninger med fokus på kvalitet, energioptimering og besparelser. Virksomhedens ca. 200 dygtige medarbejdere, som er spredt over hele Danmark, hjælper dagligt kunder med at forbedre driften og teknikken i deres bygninger. De arbejder på tværs af flere forskellige CTS-platforme, primært TRIDIUM/Niagara4, Schneider Electric Struxureware/EBO og Siemens Desigo Insight/CC.