Økonomi/Regnskab

Erfaren bogholder søges til moderne og bæredygtig virksomhed

Emmelev A/S

Otterup
03.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du styr på opgaverne i et moderne bogholderi og kan du sikre rettidig løn til dine kolleger?

Så har vi en spændende mulighed hos vores kunde, Emmelev A/S, hvor du vil varetage alle de daglige opgaver i bogholderiet med direkte reference til økonomichefen.

Du vil blive en del af en moderne og ejerledet virksomhed med stort fokus på bæredygtighed i en uformel kultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 

Arbejdsopgaver

Du vil varetage en bred vifte af opgaver indenfor debitor-, kreditor- samt finansbogholderi og sikre korrekt bogføring:
 
  • Daglig ordrefakturering
  • Fakturaflow for kreditorer og betaling samt bogføring af bankposteringer
  • Indberetninger til Danmarks Statistik
  • Afstemning og indberetning af moms og afgifter 
  • Lønbehandling for ca. 40 medarbejdere, med månedsløn for både timelønnede og funktionærer samt de lønafledte opgaver
  • Diverse ad hoc opgaver

Virksomheden har en forestående ændring af ERP-systemet foran sig, så kendskab til Dynamics 365 Business Central vil være en fordel.
 

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en baggrund inden for økonomi og god erfaring med økonomifunktionens mange opgaver, herunder erfaring med lønbehandling. 

Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central samt Danløn vil være en fordel. Desuden har du god erfaring med Excel. Arbejdstiden bliver registeret via Timemap. 
Har du kendskab til Industriens overenskomst, tidsregistreringssystem og Danløn vil det være en fordel.

Struktureret med sans for detaljer og praktisk tilgang til opgaverne. Du bidrager med god energi og en vilje til at påtage dig opgaver, hvor der er behov.


Praktiske oplysninger

Virksomheden er beliggende i Otterup og tilbyder udover løn og pension også en sundhedsforsikring.

Vi behandler ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 44 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Emmelev A/S er en moderne industrivirksomhed og blandt de førende i Europa indenfor produktion af biodiesel, rapsolie, glycerin og rapskager. Emmelev A/S har eksisteret siden 1838, er Danmarks ældste grovvare selskab og i dag ejet og ledet af 6. generation. I 1992 etablerede Emmelev deres egen produktion af vegetabilsk olie, i 2001 opstartede de produktion af biodiesel og i 2005 etablerede de deres egen glycerin produktion. Virksomheden har i dag ca. 40 ansatte, hvor lidt over halvdelen arbejder i produktionen. Omsætningen er på DKK 2,4 mia. og nu udvides produktionen yderligere med etablering af et nyt topmoderne produktionsanlæg på adressen i Otterup på Nordfyn.