Økonomi/Regnskab

Erfaren og ledelsesorienteret Controlling Manager med stærke analytiske evner søges

DANSKE KONCEPT RESTAURANTER A/S

Kolding
12.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Erfaren og ledelsesorienteret Controlling Manager med stærke analytiske evner søges

"Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde. De har fuld fart på forretningen og søger nu en kollega" - til en spændende nyoprettet stilling - som er en ansvarsbevidst, talstærk, innovativ og ikke mindst handlekraftig Controlling Manager til at agere i krydsfeltet mellem Financial Controlling og Business Controlling. 

Hvis du samtidig har erfaring med ledelse og evnen til effektivt samarbejde på tværs af forskellige initiativer med fokus på virksomhedens økonomiske succes og bæredygtighed, så er det måske dig, vi søger til denne spændende stilling!

Kvalifikationer og kompetencer 

Med reference til virksomhedens CFO kommer du til indgå i Finance Teamet. Du vil blive teamleder for den nuværende Business Controller og Financial Controller samtidig med at du vil blive sparringspartner mod organisationen og økonomiteamet. Du vil derfor få en stor og bred berøringsflade på tværs, hvorfor du skal være god til at samarbejde og skabe relationer og ikke mindst være god til at kunne drive processerne.

I jobbet som Controlling Manager kommer du til at skulle arbejde med en lang række forskellige opgaver, som du vil have mulighed for selv at kunne præge – overordnet vil disse i store træk være:
  • Regnskabscontrolling og rapportering
  • Businesscases på nye initiativer og projekter
  • Tværfaglige vækstinitiativer
  • Budget og kvartalsvis forecasting
  • Business support og sparring
  • Projektinvolvering
Du har med fordel en relevant regnskabsmæssig uddannelse herunder enten som Cand.merc., HD-niveau eller måske som revisor eller Finance Business Partner. Derudover er det vigtigt, at du har erfaring indenfor både financial controlling og business controlling.
Så er det op til dig at bringe din ekspertise og dynamik til bordet!

Du er en habil bruger af IT herunder specielt Excel og gerne med kendskab til Business Central.

Du har gode kommunikationsevner – og du kan begå dig på dansk og engelsk såvel mundtlig som skriftligt.

Med jobbet som den nye Controlling Manager vil du få en arbejdsplads, hvor du ikke bare får løn, men også et hjemsted for stærke relationer og gode kollegaer, smil, ambitioner, modet til at turde, og ikke mindst den fedeste scene at betræde, når dit talent og karriere skal udfoldes.

Du har naturligvis en analytisk og struktureret tilgang til løsning af opgaverne og du kan bevare overblikket specielt i pressede situationer. Som den nye Controlling Manager i teamet skal du samtidig være proaktiv, selvkørende og ikke mindst være dedikeret til at fuldende dine opgaver – hver gang.

Praktiske oplysninger 

Der vil løbende blive afholdt samtaler – så vent ikke med at søge. Tiltrædelse snarest muligt, men der ventes gerne på den rette kandidat.  

God løn efter kvalifikationer samt sundhedsforsikring og frokostordning.

Derudover er der mulighed for stor fleksibilitet i dagligdagen og flere hjemmearbejdsdage om ugen samt en 4-dages arbejdsuge med fuld løn efter 5 måneders ansættelse.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern
Sunset Boulevard, med hovedkontor i Kolding, er en dansk virksomhed i stærk fremdrift med 46 restauranter og med mere end 1400 medarbejdere fordelt rundt omkring i Danmark, Grønland og på Færøerne. Læs mere om virksomheden på https://www.sunset-boulevard.dk/