Økonomi/Regnskab

Erfaren økonomiassistent til international virksomhed

1423 ApS

Ringe
21.05.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Trives du med traditionelle økonomiopgaver, hvor du kan behandle økonomiprocesserne fra A-Z i virksomhedens datterselskaber?

Du kan forvente at blive en del af en mindre organisation, hvor alle er dedikerede til at sikre fremdrift, og det kendetegner kulturen, at der er kort fra idé til handling. Virksomheden er på en vækstrejse, og der er passion for produkter og processer.

Du får ansvar for og opgaverne inden for alt på kreditor- og debitorsiden, herunder udstedelse af salgsfakturaer, bankafstemning, bogføring af vare- og omkostningsfakturaer. Du vil også tage dig af moms, afgifter, lagerafstemning og kreditvurdering. Desuden vil du spille en vigtig rolle i månedsluk og være en del af den årlige revision. Virksomheden har 8 datterselskaber med varierende aktivitetsniveau. 
 
Du får et tæt samarbejde og sparring med en kollega, som udfører de samme opgaver for moderselskabet, som du gør for datterselskaberne.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en handels- eller produktionsvirksomhed. Du trives med at arbejde selvstændigt i tæt samarbejde med din kollega.

Du har god erfaring med Excel og ERP-systemer, og erfaring med Visma Business vil være en fordel.

Da du arbejder med internationale selskaber, er det nødvendigt, at du taler og skriver både dansk og engelsk. Kan du også tysk eller andre sprog, vil det være en fordel.


Praktiske oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor lønnen vil være efter kvalifikationer og kompetencer. Der er mulighed for nedsat tid, hvis det er et ønske.

Virksomheden er centralt beliggende midt på Fyn. Din dagligdag vil være fysisk på lokationen, så du har tæt samspil med dine øvrige kollegaer.

Opstart vil være hurtigst muligt, men de venter gerne på den rigtige kandidat. Vi vil løbende kalde kandidater til samtale, så tøv ikke med at søge.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og eventuelt en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring stillingen. Bemærk at Dorte Jensen først træffes fra den 5. august.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
1423 ApS startede i 2008 som en hobbyvirksomhed med salg af spiritus i Danmark. Virksomheden er privatejet og ejerledet, vækster år efter år og er i den forbindelse kåret som Gazellevirksomhed i 2019 og 2020. Virksomheden er beliggende i Ringe og har 8 salgsselskaber. Danmark er stadig et vigtigt marked og ydermere eksporterer de til over 30 lande i hele verden. 1423 består i Danmark af en stab på 15 medarbejdere, som varetager alt i værdikæden fra produktudvikling, produktion til salg og levering. 1423 er kendetegnet ved kvalitetsprodukter og høj service i alt, hvad de foretager sig. Virksomheden er en af de mest innovative virksomheder i branchen, med fokus på tæt samarbejde mellem leverandører og kunder.