Landbrug/Skov/Jagt/Fiskeri

Gartnere til kortere og længerevarende vikariater

Temp-Team - Herning

Herning
15.01.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du grønne fingre? Vi oplever i øjeblikket en øget efterspørgsel på gartnere til vores kunder i Midt- og Vestjylland.

Som medarbejder hos Temp-Team vil du have mulighed for at komme i betragtning til både korte og længerevarende vikariater inden for gartnerområdet hos forskellige virksomheder i Midt- og Vestjylland. Flere af vores stillinger er med henblik på fastansættelse.  

De typiske arbejdsopgaver vil være:
  • Lugning i bede
  • Hækkeklipning
  • Behjælpelig i forbindelse med større brolægningsopgaver
Du vil både skulle arbejde selvstændigt og som en del af et team, hvor du sammen med de øvrige medarbejdere har ansvaret for at sikre optimal drift og dermed være med til at sikre, at de daglige mål kommer i hus. 


Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du er ledig og indstillet på at arbejde som vikar med henblik på fastansættelse.

Der er ikke krav om uddannelse, men har du erfaring inden for gartnerområdet, vil det være en fordel.

Du skal have en god fysik samt interesse og erfaring med at arbejde i grønne områder. Har du kørekort til trailer, vil det være en fordel.

Det er vigtigt, at du er en teamplayer og har gode samarbejdsevner. Derudover skal du være positiv, imødekommende, fleksibel og mødestabil. 
 

Praktiske oplysninger

Temp-Team følger den overenskomstmæssige løn i den virksomhed, du er vikar hos, så lønnen kan variere fra det ene vikariat til det andet.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

Opstart er hurtigst muligt.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.