Kantine/Restauration

Har du erfaring med at arbejde i køkken eller kantine?

Temp-Team

Aarhus V
19.04.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi oplever stor efterspørgsel på kvalificeret personale, som er klar til at kaste sig ud i vikariater af forskellig varighed inden for køkken- og kantineområdet.

Vi søger primært medarbejdere som har erfaring fra tidligere ansættelse inden for områderne kantine, køkken og opvask.
Det har ikke betydning, om du er faglært eller ufaglært. Det væsentligste er, at du har en høj arbejdsmoral, samt viljen til at arbejde med varierede opgaver i skiftende miljøer.

Arbejdsopgaver hos vores kunder kan eksempelvis være følgende:
 • Opvask
 • Tilberedning af kold og varm mad
 • Forefaldende oprydningsopgaver
 • Ad hoc-opgaver

Arbejdsopgaverne kan variere afhængig af kunden, du vil dog altid blive godt udrustet til hvilke opgaver, som du kan forvente dig før vikariatets begyndelse.
Som vikar for Temp-Team får du en alsidig og udfordrende hverdag, hvor en positiv indstilling er afgørende.
Som vikar får du mulighed for at få en fod indenfor i erhvervslivet hos flere forskellige virksomheder. Vi oplever ofte, at vikarer kommer i fast arbejde gennem os.

Kvalifikationer og kompetencer 
En hverdag som vikar kræver fleksibilitet og omstillingsparathed fra din side. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på en hverdag under disse forhold.
Vi forestiller os derfor, at en hverdag som vikar, passer til dig som enten har sabbatår, er studerende med en fleksibel hverdag, eller til dig som enten er mellem fast arbejde eller som nyder en fleksibel hverdag med medbestemmelse over mængden af arbejde.
Det er desuden vigtigt, at du er fleksibel med jobbets geografiske placering, da dette kan variere efter kundens lokation. Vi vil naturligvis altid forsøge at tage bedst muligt hensyn til din bopæl og dine ønsker.
Varigheden af vikariaterne vil være mellem akutte dag-til-dag vagter og længerevarende vikariater på uge- eller månedsbasis.

Derudover lægges der vægt på følgende:
 • Du er arbejdsom som person
 • Du er struktureret i dit arbejde
 • Du er mødestabil og pligtopfyldende
 • Du er smilende og serviceminded

Praktiske oplysninger 
Du vil blive ansat af Temp-Team A/S som tilkaldevikar og få:
 • God løn efter gældende overenskomster, lokalaftaler og kvalifikationer
 • Pensionsordning og fritvalgskonto
 • Faste kontaktpersoner, der dagligt sikrer dig ordnede arbejdsforhold og samtidig arbejder for at få dig i fast beskæftigelse efter dine egne ønsker
 • Favorable mødetider, som primært vil være i dagtimerne, hvor størstedelen af vores kunder søger assistance i tidsrummet 6-16.

Søg jobbet
Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team
Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.