Økonomi/Regnskab

Kan du navigere i tal-verdenen og være firmaets fyrtårn? 

PureteQ A/S

Svendborg
13.03.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du flair for økonomi og regnskabsforståelse? Så har vi en spændende mulighed hos vores kunde, PureteQ A/S, hvor du bliver del af et internationalt og maritimt miljø. 

PureteQ har gennemgået en betydelig vækst de seneste år og søger nu en engageret og velkvalificeret allround bogholder til at hjælpe til i en lille men effektiv finansafdeling.
De tilbyder en afvekslende og spændende hverdag med mangeartede opgaver i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer.

Dine arbejdsområder

Du refererer direkte til CFO´en/regnskabschefen og vil varetage en bred vifte af opgaver indenfor debitor-, kreditor- samt finansbogholderi.
 • Daglig bogføring, betalinger, afstemning af debitorer, kreditorer, bank etc.
 • Afstemning af balancekonti
 • Moms- og afgiftsangivelser
 • Deltagelse i måneds- og årsafslutning, herunder klargøring til revision.
 • Ad hoc-opgaver

Kvalifikationer og kompetencer

Det forventes du har styr på mange processer i den daglige drift og stræber mod at regnskabet er korrekt og opdateret, samtidig er du vant til at agere efter deadlines.
Du er struktureret med sans for detaljer og har evnen til at bevare overblikket. Du bidrager med god energi og en vilje til at påtage dig opgaver, hvor der er behov.
 • Relevant uddannelse inden for økonomi.
 • Du har minimum 10-15 års hands-on erfaring inden for alle regnskabsfunktionens opgaver.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Stærk i brugen af ERP-systemer og gerne med erfaring inden for Navision eller Business Central.

Praktiske oplysninger
 
 • Arbejdstid 30-37 timer. Mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde efter aftale.
 • PureteQ A/S er beliggende i Svendborg - tæt på Ring Nord i industriområdet. 
Vi behandler ansøgninger løbende.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern
PureteQ A/S er en international ingeniørvirksomhed, der specialiserer sig i service, design, produktion og installation af højteknologiske maritime udstødningsgasrensesystemer (EGCS) - skrubbersystemer til skibe, der fremmer den grønne omstilling ved at reducere emissionerne af SOx (svovl) og NOx (kvælstof) oxider i udstødningsgas fra tung fuelolie.