Håndværk/Byggeri

NY

Klejnsmed/montør søges til Influx A/S

Influx A/S

Vissenbjerg
10.07.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Influx a/s er en produktions-, ingeniør og handelsvirksomhed med speciale i individuelt tilpasset procesudstyr i rustfrit stål til fødevareindustrien.

Vi søger en ny medarbejder til montageteamet, som primært varetager installation og service af procesanlæg i levnedsmiddelvirksomheder i hele DK.

Er der ikke montageopgaver i marken vil dit udgangspunkt være produktionen på virksomhedens adresse i Vissenbjerg.
Du vil arbejde alene eller med en kollega og køre ud hjemmefra på dagene med montageopgaver. Opgaverne kan vare lige fra én dag til måneder.
 

Kvalifikationer og kompetencer

Da du arbejder i fødevarevirksomheder, og det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og har erfaring som montør. Derudover håber vi på, at du kan sætte kryds ved så mange af følgende ønsker som muligt:

  • Erfaring med fremstilling af sanitære rørsystemer
  • Kunne omsætte 3D-tegninger og flowdiagrammer til virkelighed
  • Rutine i svejsning af rustfri mejerirør, certificeret svejse foretrækkes
  • Kendskab til montage og service af gængse pumper og ventiler i branchen
  • Kunne arbejde selvstændigt og i et team
  • Have sans for kvalitet og god kundebetjening
  • Interesse for uddannelse af lærlinge
  • Positiv indgangsvinkel til nye udfordringer


Praktiske oplysninger

Arbejdstiden er fleksibel og aftales individuelt.
Du kan forvente et alsidigt arbejde, attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring samt efteruddannelse og servicebil.

For mere information om virksomheden, løn m.m. er du velkommen til at kontakte vores konsulent Jaron Benjamin Kloster på mail eller telefon.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Influx a/s er en erfaren produktions-, ingeniør og handelsvirksomhed med speciale i individuelt tilpasset procesudstyr i rustfrit stål. Hos Influx finder du en innovativ samarbejdspartner, som er med lige fra idé og design til fremstilling, montering, opstart, indkøring og service af dit procesanlæg. Virksomhedens fornemmeste opgave er at gøre dine produktions- og arbejdsprocesser mere effektive, økonomiske og miljøvenlige.