Industri/Produktion

Andet

Konceptstærk slagtermester

KALAALLIT NUNAANNI BRUGSENI

Sisimiut
22.12.2023
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du tiltrukket af Nordlyset og anderledes udskæringer - så søger Brugseni en slagtermester der er stærk i COOPs koncept? 

Vi ser den gode kandidat som en leder, der med sin faglighed kan være med til at udvikle og nytænke slagterafdelingen i tæt samarbejde med butikkens ledelse og medarbejdere. Herudover er Brugseni i gang med at bygge en helt ny butik som skal stå færdig ultimo 2025 - Hvor der kommer nye slagterfaciliteter – Her kan du bidrage og være med til at påvirke indretningen af butikken, samt hvad den skal kunne tilbyde kunder og medarbejdere. 

Udforsk den lokale kultur og produktionen af rensdyr, moskusokse, hval, sæl, fisk og meget mere. Vi sætter stor ære i at være den lokale slagter som kan dække de behov, vi har i lokalområdet.

Brugseni Sisimiut er et varehus med ca. 70 medarbejdere. Udover de daglige slagteriopgaver, så vil du have personaleansvaret for vores to svende og fire delikatessemedarbejdere. Det vil være din opgave at skabe et godt og imødekommende arbejdsmiljø, således alle i afdelingen arbejder i samme retning og løfter ansvaret for Brugsenis høje standarder.

Slagterafdelingen står for produktion af udskæringer til butikkens kølediske samt vore filial-butikker og delikatesseafdelingen. Du vil bruge dine kompetencer hver dag og du vil arbejde dagligt med det traditionelle slagterhåndværk.

Har dette vakt din nysgerrighed, så vil vi meget gerne fortælle mere. 

Primære opgaver
 • Udskæringer og produktion
 • Personaleledelse
 • Administrativt ansvar for afdelingen
 • Disponering
 • Salgsklargøring af afdelingen


Kvalifikationer og kompetencer

Du er:

 • En slagteruddannet eventyrer
 • Serviceminded og selvstændig
 • Købmand
 • God til samarbejde, planlægning og uddelegering


Brugseni kan tilbyde:

 • Gode ansættelsesvilkår, herunder løn efter kvalifikationer samt feriefrirejse.
 • Stiller bolig til rådighed
 • Til- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning
 • Et spændende og udviklende job
 • Din familie er velkommen og der kan være jobmulig for din evt. partner

Ansøgningsfrist:
Der holdes samtaler løbende.
Tiltrædelse er snarest eller efter aftale.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Brugseni – 100% ejet af det grønlandske folk Vi har en helt særlig tilknytning til Grønland. I 1991 slog flere lokale foreninger sig sammen om at skabe Kalaallit Nunaanni Brugseni, én fælles brugsforening, der skulle sikre Grønland de bedste varer til de mest attraktive priser med fordelagtige medlemsvilkår. Der er sket meget de sidste 30 år, men vores stolthed over at være 100% ejet af det grønlandske folk har ikke ændret sig. Vi er samlingspunktet for flere tusinde mennesker dagligt, og hver dag sikrer vi, at vores kunder har gode lokale indkøbsmuligheder. Vores tilhørsforhold til Grønland betyder, at vi føler et kæmpe ansvar for at hjælpe landet mod en bedre fremtid. Vi skal være med til at sikre, at vores virksomhed stiller landet bedre i forhold til udvikling, bæredygtighed og strategiske partnerskaber på tværs af det grønlandske erhvervsliv. Nu søger vi efter dig til vores butik i Sisimiut