Administration/Kontor/Personale

It/Telekommunikation/Internet

Kundeservicemedarbejdere søges til længerevarende vikariat

Temp-Team

Esbjerg N
Timeløn - efter kvalifikationer
04.07.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Kunne du tænke dig et spændende vikariat, hvor du ved hjælp af din telefon og mail yder førsteklasses kundeservice? Så har vi jobbet til dig.

I kundeservice håndteres henvendelser fra kunder og partnere, som har spørgsmål eller driftsudfordringer med deres produkt eller løsning. Andre henvendelser kunne også være fra håndværkere, som skal bruge supplerende information i forhold til at løse et specifikt problem eller område, hvor en opgave skal udføres. Den fornemste opgave er derfor at supportere, skaffe information og give råd til problemløsning.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil bl.a. være:
  • Afdækning af de problemer som kunden står med
  • Support og vejledning af kunder (b2b + b2c) i specifikke produktsager
  • Oprettelse af sager i sagsstyringssystem
  • Tæt samarbejde med interne specialister og teknikere

Kvalifikationer og kompetencer

For at få succes i jobbet skal du være driftigt og have brede skuldre. Der kommer generelt mange henvendelse som der skal tages stilling til, og det forventer vi, at du er indstillet på at være med til at løse, sammen med det øvrige team.

Jobbet kræver ikke nogen bestemt baggrund, men brugbar erfaring med kundekontakt fra fx butik, kundeservice, IT-support eller lignende, er meget fordelagtigt for dig. 

Det helt vigtige er, at du har en positiv tilgang til udfordringer, du giver altid en hjælpende hånd og sætter pris på at løfte i flok. Du er altid i tæt samarbejde og dialog med dine kollegaer, og øvrige relevante afdelinger i virksomheden. Du må derfor være en stærk holdspiller. Der er masser af korrespondance ind/ud ”af huset”, og derfor skal du ikke være bleg for at gribe knoglen, og række ud, hvis det får tingene til at ske.

Du nyder at have travlt - i perioder er der korte deadlines og mangeartede opgaver. Vi søger altså en kandidat der er hårdtarbejdende for fællesskabets skyld og som har en løsningsorienteret tilgang til sine opgaver. Er det dig? Så søg. 


Praktiske oplysninger

Arbejdssted: Du vil som udgangspunkt have base på virksomhedens kontor i Esbjerg. Arbejde på virksomhedens andre lokationer kan forekomme efter aftale.

Ansættelse: Du ansættes som vikar gennem Temp-Team med overenskomstforhold, og du får konkurrencedygtig og fast timeløn der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring. Hertil 9% fritvalg og mulighed for pension. 

Vikariatet er på 37 timer pr uge, fordelt i tidsrummet 7.00 – 16.00 Det er som udgangspunkt ikke en mulighed med hjemmearbejde og flekstider gr. telefontider og oplæring/sparring.

Virksomheden er en forsyningsvirksomhed.

Opstart og varighed: Vi starter op hurtigst muligt og ansættelsen løber frem til 31/12-2024 i første omgang. Der er mulighed for forlængelse og evt. fastansættelse kan komme på tale, for den rigtige kandidat undervejs.

Ansøgning: Vi kalder kandidater ind til samtale løbende og afslutter processen når vi har et slagkraftigt bud i hus. Så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag!Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Vi søger for vores gode kunde, som opererer inden for forsyningsbranchen. OBS på kort ansøgningsfrist - så send os en kort tilkendegivelse og CV allerede i dag!