Andet

Laborant

Anonym

Humlebæk
07.06.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi søger for længerevarende vikariat i Humlebæk en nysgerrig laborant.

Om du er nyuddannet eller senior betyder ikke noget, blot du har lysten til at indgå i et dedikeret samarbejde med gode kolleger. 

Du kommer til at blive tilknyttet afdelingen for Test & Analyse, som består af 54 kollegaer fordelt på fire teams, du kommer til at indgå i Materialelaboratoriet, et dedikeret team af 14 dygtige laboranter, både til innovationsprojekter såvel som for produkter, der allerede er på markedet. 

Størstedelen af ​​arbejdet vil foregå i laboratoriet, derfor vil den primære sparring være med kolleger i teamet.   Kvalifikationer og kompetencer 

Du er:

• Uddannet laborant eller lignende
• Vant til at arbejde i et team
• Flydende i dansk og god til engelsk – både i tale og skrift
• Tryg i arbejdet med Office-pakken 

Som person forestiller vi os, at du er nysgerrig og har styr på detaljen, du finder glæde ved at indgå i et team og din strukturerede tilgang og positive tankegang understøtter dig i dine aktiviteter. Praktiske oplysninger 

Start er hurtigst muligt, men vi tager selvfølgelig hensyn til planlagt sommerferie.

God løn efter kvalifikationer samt fritvalg og pension.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.