Håndværk/Byggeri

Lastvognsmekanikere – vær med til at redde lastvogne i nød

KLC A/S

Kolding
13.02.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Er du uddannet lastvogns-, personbils- eller trailermekaniker? Kan du se dig selv på et moderne værksted med det allernyeste udstyr, masser af arbejdsglæde og gode kolleger, der elsker tekniske udfordringer? Og har du lyst til at arbejde på et værksted, der blandt andet er hjemmeværksted for Nordens største DAF-kunde? Så er det dig, vi søger til denne stilling hos KLC i Kolding!

”Du bliver en del af et super godt team, hvor der bliver sunget med på radioen og fortalt både gode og dårlige værkstedsjokes fortæller værkfører Stefan Gregersen.


Hold orden på de allernyeste lastvogne

Din nye hverdag vil foregå på værkstedsgulvet i tæt samspil med ni humoristiske og erfarne mekanikere. Fælles for KLC er, at de altid går den ekstra mil for kunderne og stiler efter et lave et rigtig godt stykke kvalitetsarbejde. Derudover glæder de sig over at arbejde med nogle af de mest avancerede lastbiler på markedet.

Mere specifikt får du ansvar for:
  • Service og vedligehold
  • Fejlfinding
  • Klargøring til syn
  • Reparationer på både store og små skader
”Du kommer til at bruge alle dine evner inden for dit fag og mere til. Vi har alle de spændende lastvogne, så du bliver udfordret og lærer nyt.”
– Stefan Gregersen


Bliv en del af en velsmurt virksomhed

Du får i alt 45 kolleger, som deler en venlig og livlig omgangstone. Udover en god kantineordning tilbyder vi en attraktiv løn med pensionsordning og sundhedsforsikring.
Vi investerer samtidig i efteruddannelse for vores medarbejdere og sikrer din faglige udvikling ved løbende at tilbyde relevante kurser. Du skal derfor være indstillet på, at der kan forekomme rejsedage i forbindelse med kurser.


Kvalifikationer og kompetencer

Du er gerne uddannet lastvognsmekaniker, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er uddannet personvognsmekaniker, lastvognsmontør, trailermekanikere eller lignende.

Desuden er det en klar fordel, hvis du:

  • har både C- og CE-kørekort
  • har kendskab til elsystemer og -diagrammer, ligesom du måske er fortrolig med DAF-tester
  • kan engelsk, da vores manualer og reparationsvejledninger er på engelsk, og vi har mange internationale kunder
  • kan udføre fartskrivereftersyn og -igangsætning.


Praktiske oplysninger

Arbejdstiderne er mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 15.45 og fredag til kl. 14. Derudover deltager du i en vagtordning hver 6. uge mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 17 og fredag til kl. 16.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team A/S.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Fra traditionelt autohus til totalleverandør KLC blev etableret den 1. august 1983 og har igennem de senere år udviklet sig fra at være et traditionelt autohus med fokus på salg og servicering af lastvogne til at være en totalleverandør, der tilbyder transportbranchen en særdeles bred vifte af materiel og serviceydelser.