Administration/Kontor/Personale

Økonomi/Regnskab

Midtjyllands mest alsidige kontorassistent søges

På vegne af kunde i Midtjylland

Efter kvalifikationer
07.06.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Temp-Team søger på vegne af kunde, en administrativ medarbejder til en kombineret stilling. Vi søger en ny medarbejder der trives med en pærevælling af forskellige opgaver. Man er blandt andet dén, som ”byder folk velkommen i huset” og samtidig løser en række administrative opgaver på tværs af virksomheden og i bogholderiet.

Virksomheden er bygningsentreprenør.
 
Din dagligdag vil være på virksomhedens kontor, som er beliggende tæt på Silkeborg. Her bliver du selvfølgelig en vigtig medspiller i et stærkt administrativt team.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi tror meget på, at det er mennesket og de personlige kompetencer der skal bære det meste af rollen, for at få succes. Men vi er også nødt til at stille krav til, at man har basal regnskabsforståelse, da nogle opgaver vil være bogføring og regnskabsassistance. Der sikres et godt indkøringsforløb, således de regnskabstekniske opgaver kan løses selvstændigt.

Vi forestiller os ydermere at du har en relevant administrativ baggrund inden for fx administration, regnskab, eller ordrebehandling mfl. Dine daglige opgaver kan defineres således:
 
  • Forefaldende administrative opgaver på tværs af organisationen – ”office manager”
  • Kreditorbogholderi
  • Debitorstyring, herunder kreditansøgning og udsendelse af kontoudtog, rykning af debitorer
  • Modtage gæster, pakker mv.
  • Ad-hoc

Din tilgang til opgaverne er grundig og detaljeorienteret, og du sætter en ære i at aflevere et korrekt og gennemarbejdet stykke arbejde til tiden. Vi har brug for en medarbejder med ja-hatten på, som er enormt løsningsorienteret.
Jobbet indeholder også en del rutineprægede opgaver, hvilket vi naturligvis forventer at du fint kan indfinde dig med.

Det falder dig naturligt at være serviceminded og hjælpsom overfor kunder/gæster og kollegaer. Du trives godt med frihed under ansvar - specielt i forhold til løsningen af egne opgaver, og du bidrager gerne flittigt til, at afdelingen som helhed fungerer. Det er vigtigt med et godt drive, der gør at du venligt, men bestemt, kan holde fast på den enkelte sag og være i stand til at følge den til dørs.

Rent IT-mæssigt forventer vi, at du er dygtig til at bruge IT i hverdagen og Officepakken i dagligdagen. Virksomheden anvender Business Central som ERP system. Det er ikke en forudsætning for at søge jobbet at du kender til dette system, men det er en stor fordel.

Praktiske oplysninger
Vi tilbyder dig en alsidig hverdag, i et sundt arbejdsmiljø. Du tilbydes følgende vilkår i ansættelsen:
 
  • Ansættelse: Fastansættelse direkte hos kunden
  • Fuldtid: 32-37 timer med mulighed for fleksibilitet. Planlægges i tidsrummet kl. 8.00 – 16.00
  • Arbejdssted: Midtjylland
  • Ansættelsesforhold: Lønpakke efter aftale, som modsvarer kvalifikationer og erfaring
  • Tiltrædelse: Hurtigst muligt – gerne 1. august 2024

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
Virksomheden beskæftiger over 70 medarbejdere og opererer inden for byggebranchen. Virksomheden omsætter for mange millioner om året, med et pænt overskud til følge.