Industri/Produktion

Pakkerimedarbejdere søges

Temp-Team afd. Odense

Odense S
04.07.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Produktionsmedarbejdere søges til pakkeopgaver

Vi søger selvstændige og strukturerede vikarer til en større virksomhed i Odense, herunder til deres produktion/pakkeri. Som pakkerimedarbejder vil dine primære opgaver være håndpakning. Der er flere forskellige arbejdsstationer, hvorfor arbejdsopgaverne kan variere. Du vil indgå i den daglige drift, hvor du udover at pakke, løbende laver kvalitetskontrol.
Jobbet kræver, at du har ordenssans og er omhyggelig. Du er hurtig til at omstille dig, men går ikke på kompromis med sikkerhed, kvalitet og hygiejne.

Opgaver
  • Håndpak
  • Afvejning
  • Kvalitetskontrol
  • Andre forefaldende opgaver

Kvalifikationer og kompetencer 

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men det er din motivation og dit engagement til gengæld.
  • Du er positiv og trives med meget strukturerede rammer
  • Du kan arbejde selvstændigt og være en del af et team
  • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Du er lærenem og fiks på fingrene
  • Du er mødestabil
  • Du taler, læser og forstår dansk

Praktiske oplysninger
Det er en fordel, hvis du allerede har kendskab til produktionsarbejde, dog ikke et krav. Arbejdet er stående og siddende. Der er tale om fast dagsarbejde fra mandag til fredag.
Du tilbydes et længerevarende vikariat i en større virksomhed, hvor du bliver en del af et engageret og uformelt miljø. Der er på forhånd planlagt et grundigt oplæringsforløb, og løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, Dansk Industri.

Der er løbende opstart og vikariatet forventes umiddelbart at være tidsbegrænset til ca. 3-6 mdr. Det er dog en mulighed at vikariatets længde kan ændres, alt efter ordrebogen.

Al henvendelse skal ske til TEMP-TEAM.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.
Grundet GDPR modtager vi ikke cv og ansøgning via e-mail.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.