Industri/Produktion

Plastmager/Procesoperatør søges til Rynkeby Foods A/S

Rynkeby Foods A/S

Ringe
22.04.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Plastmager/Procesoperatør søges til Rynkeby Foods A/S

I Frankrig står det er stort nyt procesanlæg og venter på at blive en del af produktionen hos Rynkeby Foods i Ringe. For at gøre flytningen, implementeringen og driften af det nye anlæg en succes, har vi brug for 3 nye kollegaer. 
Som operatør på enten dag, aften eller nathold, vil du i sidste ende blive ansvarlig for anlægets drift på Rynkebys adr. i Ringe. Inden dette vil der dog være en proces, hvor du vil indgå i Rynkebys nuværende produktion for at lære flowet i virksomheden at kende. Sideløbende vil du blive oplært i det nye anlæg, med flere forventede ture til Frankrig.

Kvalifikationer og kompetencer 

Har du en faglig baggrund som procesoperatør, plastmager eller lignende og har du erfaring med drift af procesanlæg i produktionsvirksomheder, så er det dig vi søger. 

Vi ønsker at finde en profil, som er både lærenem og god til at kommunikere på både dansk og engelsk. Du skal være ansvarsfuld og løsningsorienteret og have en god forståelse for hvordan en produktion fungerer. 
Har du erfaring fra en lignende stilling, i en virksomhed der beskæftiger sig med plast/emballage, vil det være en fordel.

Kan du se dig selv som en del af dette spændende projekt og på sigt som operatør hos Rynkeby Foods A/S, ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig.

Praktiske oplysninger
Rynkeby tilbyder gode lønforhold med pension og fritvalg, samt sundhedsforsikring, tandforsikring og fitness tillæg.
Derudover er der en række sundhedsmæssige og kollegiale aktiviteter og tiltag, som du er velkommen til at deltage i.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Vi værner om kvaliteten Rynkeby er en troværdig og professionel virksomhed med ambitiøse kvalitetsnormer i alle led og funktioner. Vi respekterer hinanden Rynkeby er en attraktiv og rummelig virksomhed, hvor personlige og faglige forskelligheder respekteres og værdsættes, og hvor alle medarbejdere er lige værdifulde. En virksomhed, hvor fælles mål og beslutninger respekteres og efterleves i alle led. Vi involverer os Rynkeby har en åben virksomhedskultur, som ansporer til at søge og tage ansvar, at dele viden og at samarbejde. Vi udvikler os Rynkeby tiltrækker, fastholder og udvikler kvalificerede medarbejdere. Virksomheden er forandringsparat og nyskabende i sin produktion og produktudvikling og jagter konstant forbedringsmuligheder. Vi vil vinde Rynkeby er en konkurrencedygtig markedsledende virksomhed, som har produkter, der er værd at betale ekstra for. Virksomheden er ambitiøs og realistisk i sine målsætninger og har kompetente medarbejdere, der tager fælles ansvar for målene.