Rådgivning

Andet

Praktikant søges: Er du interesseret i HR og rekruttering?

Temp-Team Kolding

Kolding
08.01.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du en passion for at forbinde mennesker og en interesse i HR, rekruttering og salg? Er du en proaktiv problemløser, der trives med meningsfulde forbindelser? Hos Temp-Team A/S åbner vi døren for en givende praktikplads, hvor du kan udforske og udvikle dine færdigheder.

Som praktikant hos Temp-Team i Kolding vil du blive en integreret del af vores gode team. Vi arbejder konstant med kvalitetsløsninger inden for rekruttering og vikarassistance, og vores praktikanter spiller en afgørende rolle i at håndtere udfordrende rekrutterings- og vikaropgaver for vores samarbejdspartnere i hele Syd- og Sønderjylland. Vores virksomhedskultur er præget af teamwork, professionalisme og en fælles forpligtelse til succes. Vi stræber efter at være branchens bedste og levere førsteklasses løsninger til vores kunder.

Du vil hos Temp-Team få en unik praktikoplevelse, hvor du får mulighed for at tage ansvar og udfordre dig selv. Med en grundig introduktion og løbende sparring vil du blive rustet til at håndtere diverse opgaver inden for vikariater og rekruttering. Vi tror på at skabe et dynamisk miljø, hvor praktikanter ikke kun deltager, men aktivt bidrager til vores fælles succes.

Dine primære opgaver:

  • Ordrebehandle vikaropgaver
  • Telefonscreene kandidater
  • Personlige interviews af kandidater
  • Indhente referencer
  • Vurdering af kandidater
  • Udarbejdelse og formulering af stillingsannoncer
  • Kontakte samarbejdspartnere og kandidater
  • Samtale- og mødebookning
  • Salg
  • SoMe-aktiviteter


Kvalifikationer og kompetencer

Du skal kunne trives med kontakt til mange mennesker, formå at stille gode og uddybende spørgsmål og have en stor interesse i at lære mere om både det arbejde, vi sidder med til dagligt, og om de virksomheder og personer, du kommer i kontakt med.

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse med fokus på kommunikation, HR, administration eller salg.

Vi forventer også gerne, at du er initiativrig og har et godt humør. Du er rummelig, udadvendt og kan sætte mennesket i centrum.
 

Praktiske oplysninger

Din arbejdsplads vil ligge på vores unikke kontor i Kolding S, hvor du får syv kompetente og glade kollegaer.

Vi søger en praktikant til efterårssemestret i 2024, og vi forestiller os, at det ca. er en fem måneders praktikperiode. Praktikken er ulønnet.

Samtaler vil holdes løbende.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team A/S.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.