Salg/Markedsføring

Salgsingeniør til salg og projektering af ventilationsaggregater

Swegon Danmark A/S

Åbyhøj
20.03.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

På vegne af Swegon søges en ny medarbejder til salg af ventilationsaggregater. Den primære opgave er at vejlede og rådgive tekniske entreprenører og bygherrerådgivere i Swegons omfattende produktprogram, indenfor ventilationsaggregater.

Swegon ønsker netop nu at udvide sit eksisterende salgsteam i Jylland. Du vil bestride en vigtig rolle, i samarbejde med Swegons erfarne og fagligt stærke salgsteam. Swegon er allerede i gang med at strikke et godt onboardingprogram sammen, således du bliver klædt ordenligt på, så du har de rette forudsætninger for at kunne sælge og rådgive kunder i hele Jylland og på Fyn. 

Er det tilfældet, at du arbejder i ventilationsbranchen idag - som fx teknisk entreprenør, ventilationstekniker/-montør eller rådgiver? Så opfordrer vi dig til at søge stillingen, hvis du har den mindste interessere for kundekontakt og projektarbejde. Swegon kan nemlig tilbyde en lang række relevante muligheder for intern videreuddannelse og kompetenceudvikling, for at hjælpe dig videre på vej i din karriere.

Som salgsingeniør i Swegon skal du være med til at opdage og skabe nye kunderelationer og forretning. Ud fra fagligt relevant rådgivning, salgsmøder og produktfremvisninger vil du oplyse og bidrage til, at kendskabet til Swegons ventilationsaggregater øges på det danske marked. Swegon er veletableret som totalleverandør indenfor HVAC-branchen, hvor de har strategisk fokus på high-end aggregater. Swegon arbejder med produkter af høj kvalitet, og er en af ventilationsbranchens mest anerkendte produktaktører.

Dine opgaver er vigtige for Swegons fremtidig vækst på det danske marked, og vil være:
  • Salg, sparring og rådgivning til tekniske entreprenører og bygherrerådgivere
  • Opsøge leads, kundepleje og fremvise Swegon Groups aggregat-sortiment
  • Oprette og dokumentere tilbud og samarbejdsaftaler
  • Ordrehåndtering og -bestilling af komponenter, leverancer, opfølgning
  • Besøge kunder og vedligeholde relationer

Kvalifikationer og kompetencer
For at trives og lykkes i rollen som salgsingeniør, er du salgsminded og motiveres af resultater. Du sætter mål for dig selv og arbejder ambitiøst for at nå dine opstillede mål.
Du ved også at det kræver god overlevering mellem salg og udførsel, for at lykkes, og skabe gode løsninger sammen med kunderne.

Derudover lægger vi vægt på følgende når vi læser din ansøgning og CV:
  • Du har grundlæggende kendskab til teknik/mekanik med dig – som profession eller uddannelse
  • Du er opsøgende og trives i at arbejde med kunder
  • Du er ambitiøs, har forretningsforståelse og har en god indstilling i forhold til at finde løsninger
  • Du foretrækker at arbejde i et team, men med egne ansvarsområder og opgaver
  • Du taler og skriver flydende dansk - og du kan ”gebærde” dig på engelsk (også gerne svensk - men ikke et krav)

Praktiske oplysninger
For at sikre en stabil opstart og succes vil Swegon bygge videre på din kompetenceprofil gennem en struktureret onboarding-proces. Da det forventes, at du har en grundlæggende teknisk forståelse for ventilationsprodukter, vil Swegon supplere denne med en dybere forståelse for produktsortimentet, og de nuværende kundeforhold.

Det har stor betydning for Swegon, at man som medarbejder har et ønske om aktivt at bidrage til virksomhedens fælles udvikling, og omvendt prioriterer Swegon også højt, at kunne tilbyde udvikle og motivere sine medarbejdere. Swegon er tålmodige med oplæringen, og du kan forvente at få gode rammer til at udvikle dig fagligt, såvel som personligt i et tempo som passer til dig. For den rette person er der meget gode og branchespecifikke udviklingsmuligheder, og spændende udfordringer i vente.

Arbejdstider: Kontoret er åbent mandag - fredag klokken 08:00 - 16:00. Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde tilbydes.

Sted: Swegon Danmark A/S, Klamsagervej 25, 8230 Aarhus.

Lønpakke: Fast månedsløn der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring, samtidig indgår du i en teambaseret bonusordning. Derudover tilbydes du pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Tiltrædelse: Efter aftale.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
Swegon Group AB, er ejet af Investment AB Latour, som er noteret på Stockholms Fondsbørs. Swegon er en markedsledende leverandør indenfor indeklima, og tilbyder løsninger til ventilation, varme, køling, klimaoptimering samt teknisk support. Swegon har datterselskaber og distributører over hele verden – også i Danmark. Herudover har Swegon egen produktion 21 steder fordelt i Europa, Nordamerika og Indien. Virksomheden beskæftiger mere end 3 300 personer og omsatte i 2023 for 8,8 milliarder SEK