Rådgivning

Søger du praktikplads indenfor HR og rekruttering?

Temp-Team Odense

Odense C
29.01.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du en passion for mennesker?
Så er HR, rekruttering og salg måske noget for dig?
Kan du skabe et match mellem mennesker og elsker du at være proaktiv? Så tilbyder vi nu en udviklingsrig praktikplads hos Temp-Team A/S.


Som praktikant hos Temp-Team Odense bliver du en vigtig del af vores team, der dagligt arbejder med kvalitetsløsninger inden for rekruttering og vikarassistance. Du vil derfor blive inddraget i konkrete og udfordrende rekrutteringsbehov hos vores mange gode samarbejdspartnere på hele Fyn.

Vores virksomhedskultur er baseret på teamånd, professionalisme og medansvar. Vi ønsker at være de bedste i markedet og levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Vores fornemste opgave er at finde det rette match af kandidater til enten et vikariat eller en rekruttering for vores samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en selvstændig praktikplads med masser af udfordringer. Du får en professionel onboarding og sparring omkring dine arbejdsopgaver.

Dine primære opgaver vil være at:

  • Ordrebehandle vikaropgaver
  • Telefonscreene kandidater
  • Personlige interview af kandidater
  • Indhente referencer
  • Vurdering af kandidater
  • Kontakte samarbejdspartnere og kandidater
  • Udarbejde stillingsannoncer
  • Salg
  • SoMe-aktiviteter


Kvalifikationer og kompetencer

Du trives med kontakt til mange mennesker og er dén, der formår at stille gode og uddybende spørgsmål og har ægte interesse i at lære mere om de virksomheder og personer, du kommer i kontakt med.

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse med fokus på kommunikation, salg eller HR.

Vi ser også gerne, at du er initiativrig og har et godt humør. Du er rummelig, udadvendt og kan sætte mennesket i centrum.
 

Praktiske oplysninger

Temp-Team Odense ligger centralt i Odense C i skønne lokaler med udsigt over byen, hvor du får 13 kompetente og glade kollegaer.

Vi søger en praktikant til efterårssemestret i 2024, og vi forestiller os, at det er ca. en fem måneders praktikperiode. Praktikken er ulønnet.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.