Administration/Kontor/Personale

Transport/Logistik/Lager

Sommervikarer søges til tilkaldevagter

TEMP-TEAM - City

København V
13.05.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi oplever stor efterspørgsel fra vores kunder på dygtige og servicemindede vikarer i Københavnsområdet. Vi søger bl.a. Receptionister, Piccoliner, messepersonale samt lagerassistance.

Arbejdsopgaverne kan bl.a. være:
  • Hjælp til afvikling og opsætning af messer i Københavnsområdet
  • Tage imod kunder og yde professionel kundeservice
  • Stille frokost frem, oprydning, tømme opvaskemaskine og holde fælles områder pæne
  • Administrative opgaver som at tage telefonopkald, svare på e-mails og andre lette administrative opgaver
  • Let lagerarbejde, hands on opgaver og diverse ad-hoc arbejde
Du vil blive ansat som vikar på tilkaldefunktion, og vi kontakter dig telefonisk når vi har ledige vagter hos en af vores kunder, der matcher dine kompetencer og ledighed.

Kvalifikationer og kompetencer 

Du er smilende, udadvendt, serviceminded og præsentabel. Du har samtidig drive, situationsfornemmelse og ikke mindst godt humør. Derudover er du mødestabil og pålidelig.

For at du kan få succes som vikar, er det vigtigt, at du har gå-på-mod og har en frisk indstilling til at prøve kræfter med nye opgaver og arbejdssteder, hvor du får rig mulighed for at gøre en forskel. Dette er med til at øge dine kompetencer, udvide dit netværk, og giver dig mulighed for på længere sigt at få et fast arbejde – hvis det er det, du ønsker.

Du taler og skriver flydende dansk. Har du kendskab til et eller flere fremmedsprog, især engelsk, vil det være en fordel.

Praktiske oplysninger 

Send gerne et opdateret CV hurtigst muligt, da vi kalder til samtaler løbende.

Arbejdstiderne er primært i dagtimerne og timelønnen bliver sat efter kvalifikationer, og opgaven der skal løses.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!


Søg jobbet
Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.