Industri/Produktion

Teknikker til et af verdens førende halvleder- og fabrikationslaboratorier

Anonym

Kongens Lyngby
03.05.2024
Projektansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vi søger en dygtig Tekniker til vores kundes halvleder-og fabrikationslaboratorie nord for København.

Laboratoriet er et af Europas største, og her får du en helt unik mulighed for at blive en del af et dynamisk og internationalt miljø bestående af forskere, ingeniører og specialister, der forsøger at skabe helt nye og banebrydende teknologier.

Dette forskningsprogram er fordelt på 7 laboratorier på tværs af 3 kontinenter.

Som Teknikker kommer du til at spille en afgørende rolle ift. at sikre at laboratoriet er operationelt, og at udstyr altid fungerer efter hensigten.

Ansvarsområder:
 • Udføre installationsopgaver
 • Vedligeholdelse og service af arbejdsstationer og udstyr
 • Bidrage til løbende at sikre forbedringer
 • Varetage Facility opgaver
 • Kommunikation og rapportering til nærmeste leder

Kvalifikationer og kompetencer 

Det er et krav, at du har hands-on erfaring med vedligeholdelse og service af produktionsmaskiner og procesudstyr. Dette kan eksempelvis være fra en stilling i procesindustrien som Vedligeholdelsesteknikker, Serviceteknikker, Procesoperatør eller lignende.

Alternativt er du uddannet indenfor naturvidenskab (fysik, kemi, nanoteknologi mv) og du har erfaring med at arbejde i laboratorie med installationer og vedligeholdelse af udstyr.
 
 • Erfaring med UHV (ultrahøjt vakuum) og/eller halvleder fabrikationsværktøjer til  Tyndfilm, Litografi og Ætsning vil være en fordel – men er ikke et krav.
Yderligere kvalifikationer vi ligger vægt på
Du er dygtig, selvstændig og ansvarlig. Du har gå-på mod, en positiv indstilling og har lyst til at prøve nye udfordringer. Kan du kende dig selv i dette samt har de faglige forudsætninger, så er du muligvis den helt rette kandidat for os.

Praktiske oplysninger

Vi kan tilbyde dig:
 • Attraktive arbejdsforhold – herunder pension, sundheds- og tandforsikring.
 • Arbejde sammen med førende forskere inden for kvanteteknologi.
 • Arbejde i et af de største og mest avancerede laboratorier i Europa med banebrydende eksperimentelle faciliteter.
 • Et dynamisk og internationalt miljø med en blanding af både akademisk og industriel forskning.
 • Du bliver en del af et meget ambitiøst program, der sigter mod at opfinde helt nye teknologier.
 • Omfattende onboarding og træning.
 • Stillingen er fuldtid
Du bliver ansat af Temp-Team på funktionærkontrakt, men vil arbejde fuld tid hos vores kunde nord for København.

Lyder ovenstående interessant og kan du se dig selv i en spændende rolle med gode udviklingsmuligheder, hvor du arbejder med service og installation af udstyr i et af verdens mest komplekse kvantelaboratorier. Så skynd dig at sende et målrettet CV på engelsk, gerne kombineret med en kort ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende.
 
Har du spørgsmål, som ikke er besvaret i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Business Unit Director, Peter Flintholm Reiffenstein på tlf. 40160271 eller mail pre@temp-team.dk

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.