Industri/Produktion

Transport/Logistik/Lager

Temp-Team søger fleksible vikarer til produktionsarbejde ved GoodLife Foods A/S

GoodLife Foods Nyborg A/S

Nyborg
24.05.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Trives du med en fleksibel hverdag, hvor du selv kan have stor indflydelse på din arbejdsuge? Vil du være med til at producere lækre forårsruller fra bunden? Så har vi vikariatet til dig!

Som vikar ved GoodLife Foods A/S får du muligheden for et fleksibelt arbejde, hvor du selv kan byde ind på de vagter, du ønsker. Arbejdsopgaverne i produktionen kan spænde vidt fra selve forberedelsen af dejen til at lave fyldet og pakke de færdige produkter. Der er forskellige afdelinger, man kan hjælpe til i.

Dine arbejdsopgaver kunne eksempelvis også være at betjene produktionsmaskiner, foretage sortering og håndtere pakkeopgaver.

Du har mulighed for at have vagter på dag-, aften- eller nathold, mandag-fredag og/eller weekendhold.

Det er et vikariat for dig, som ikke er afhængig af at have en 37 timers arbejdsuge. Vikariaterne kan være af kortere eller længere varighed. Det kan være en fordel at bo i nærheden, da der kan forekomme akutte vagter.


Kvalifikationer og kompetencer

Det er vigtigt, at du:

  • Er fleksibel – og kan tage korte og akutte vikariater
  • Taler, læser og forstår dansk
  • Har et godt overblik
  • Sætter en ære i at aflevere et ordentligt stykke arbejde
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Du er mødestabil

Det er ikke et krav at have erfaring med produktion, så længe man har gå-på-mod og lysten til at lære. GoodLife Foods A/S står for introduktion og oplæring.

Det kan være en fordel (ikke et krav), at:

  • Have truckcertifikat
  • Have erfaring med produktionsarbejde
  • Bo i Nyborg eller omegn eller have bil til rådighed.

På GoodLife Foods vil man indgå i et dynamisk team og et fællesskab, der omfavner mennesker med forskellig baggrund og faglighed. Vi opfordrer derfor alle uanset køn, alder og erfaring til at søge stillingen.


Praktiske oplysninger

Løn efter Industriens Overenskomst og lokalaftaler hos virksomheden.

Ansøgningerne behandles løbende.

Al henvendelse skal rettes til Temp-Team Odense.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
GoodLife Foods A/S producerer og sælger et bredt sortiment af forskellige sunde forårsruller, som er produceret med friske råvarer. Virksomheden beskæftiger 120 medarbejdere og producerer årligt omkring 11.000-12.000 tons ruller.