Salg/Markedsføring

Udbudskoordinator søges - Drømmer du om at arbejde i en virksomhed, som bidrager til den grønne omstilling?

NewRetex A/S

Bjerringbro
Efter kvalifikationer
04.06.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du erfaring med udbud fra kommuner, eller drømmer du om at dykke ned i det? Og har du på samme tid en interesse for den grønne omstilling? Så er dette den rette mulighed for dig!

For NewRetex søger vi lige nu en budkoordinator, som vil være ansvarlig for udbud og tilbudsindhentning til behandling af tekstilaffald i Jylland og på Fyn. 

Dine arbejdsopgaver vil være:
 • Dialog med beslutningstagere i kommuner og affaldsselskaber 
 • Ansvarlig for udbud og tilbudsindhentning
 • Byde på opgaver 
 • Lave kontrakter/aftaler 
 • Holder dig ajour med markedet for udbud og tilbud
 • Vejlede kommuner og affaldsselskaber i håndtering af tekstilaffald 
Din hverdag vil være alsidig, og afhænger helt af markedet. Du skal være indstillet på at varetage diverse ad hoc-opgaver, da du vil blive en del af en relativt nyopstartet virksomhed, hvor alle bidrager på kryds og tværs af roller. 

Kvalifikationer og kompetencer 
Vi er ikke fastlåste på din baggrund, men vi forestiller os, at du har en relevant baggrund, hvor du tidligere har beskæftiget dig med udbud og/eller tilbudsgivning. 
Det forventes, at du trives i selvstændigt arbejde, og tager ansvar for egne opgaver. 

Derudover vægtes det, at: 
 • Du er udadvendt, og trives i opsøgende arbejde 
 • Du er pligtopfyldende og mødestabil 
 • Du trives i en alsidig hverdag, hvor du både er udekørende og på lokationen i Bjerringbro
 • Du skriver og taler dansk 
 • Du har kørekort B 
Som person trives du i et uformelt miljø, og du er løsningsorienteret. Du er engageret og proaktiv og har en åben og social indstilling.
Du er villig til at bruge egen bil i arbejdet, som kompenseres med kørselspenge. 

Praktiske oplysninger 
Du ansættes i en sund virksomhed, hvor arbejdsmiljø og kollegialt samvær vægtes højt. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet i takt med at virksomheden udvikler sig. 
Du vil selv få medbestemmelse over hvor mange timer, som du ønsker at arbejde. 

Ansættelsesforhold: Try & Hire-forløb med henblik på fastansættelse.
Mødetid: Mandag-torsdag 08:00-16:00 og 08:00-14:00 om fredagen. 
Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. 
Der er egenbetalt lækker frokostordning hver dag, som nydes i fællesskab, hvor der leveres frisk mad hver dag på arbejdspladsen. 

Søg jobbet
Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team
Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.
Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern. 
NewRetex A/S er stiftet i november 2021. Vi er i dag i alt 25 medarbejdere i administration og produktion. NewRetex er en globalt anerkendt virksomhed inden for tekstilgenanvendelse og bæredygtighed med et fokus på at skabe en mere bæredygtig fremtid. Fra juli 2023 må tekstilaffald ikke længere sendes til forbrænding, så derfor er vores vision, at tøj skal blive til tøj igen, uden at dette medfører en negativ påvirkning af omgivelserne. På vores anlæg i Bjerringbro modtager vi alle former for tekstilaffald fra såvel offentlige institutioner som private virksomheder. Ved hjælp af AI teknologi sorterer vi tekstilaffaldet i farver og materialer, og sender det herefter videre til genanvendelse i det cirkulære loop.