Rådgivning

Udforsk HR- og rekrutteringsbranchen som vores næste praktikant

Temp-Team Aarhus

Aarhus V
21.02.2024
Fastansættelse

Del:

Udskriv:

Oversigt

Vil du lære om vikarassistance og rekruttering, og er du er nysgerrig på dette aspekt af HR-grenen? Du får her en unik mulighed, for at dykke ned i arbejdsgangen for tiltrækning af medarbejdere, til en bred vifte af forskellige stillinger til forskellige virksomheder. Du vil få berøring med mange forskellige brancher, da vi arbejder alsidigt på tværs af brancher.

Temp-Team Aarhus tilbyder nu muligheden for at snuse til vikar- og rekrutteringsbranchen i en af landets mest velrenommerede HR-virksomheder.

Som praktikant hos Temp-Team Aarhus bliver du en vigtig del af vores lille team, som dagligt arbejder med kvalitetsløsninger inden for vikarassistance. Du vil få mulighed for at arbejde direkte med konkrete behov for vores mange gode kunder i Jylland. Vi vil tilpasse dine arbejdsopgaver til dine interesseområder, men du får indledende mulighed for at få berøring med hele paletten inden for vikar- og rekrutteringsbranchen.

Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vi ser gerne, at du kan arbejde minimum 30 timer om ugen i en praktikperiode på 4-5 måneder. Vi forestiller os, at der er opstart i august 2024, men dette kan aftales nærmere.

Dine primære opgaver vil være:

  • Screening af ansøgninger
  • Tiltrækning af kandidater til vikariater
  • Indhentning af referencer og referatskrivning heraf
  • Ordrebehandling og databehandling i CRM-system (GDPR)
  • Koordinere og afvikle personlige interviews
  • Deltagelse i afdækning af kravprofiler og jobanalyser
  • Udarbejdelse og formulering af stillingsopslag
  • Udarbejdelse af kandidatpræsentationer til kunder
  • Mindre B2B-salgsopgaver og assistance til vores Account Managers


Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse med fokus på kommunikation, salg eller HR.

Din indstilling og dit engagement er altafgørende for os. Du har som person et højt drive, du er god til at eksekvere opgaver samt til at arbejde selvstændigt. Du er handlingsparat, og du trives godt i at skulle tale med kunder og kandidater.

Din tidligere erfaring er derfor ikke afgørende, men du skal være nysgerrig på at lære mere om grundlæggende HR, rekruttering og B2B-salg.
 

Praktiske oplysninger

Du kommer til at arbejde i et moderne kontormiljø tæt på Aarhus by. Vi er et ungt team med ambitioner om at vækste, men vi går ikke på kompromis rent socialt og har ”højt til loftet”. Vi tilbyder stor frihed, godt selskab, fede personalearrangementer og gratis træningsfaciliteter.

Vi garanterer en selvstændig praktikstilling med masser af udfordringer og et højt arbejdstempo.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2024.

Vi holder løbende samtaler, men vi venter også på den rette kandidat.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.


Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.