Økonomi/Regnskab

Udforsk økonomiområdet

Temp-Team Kolding

Kolding
10.05.2024
Vikariat

Del:

Udskriv:

Oversigt

Har du erfaringen indenfor bogholderiet og søger nye udfordringer? Så kan vi hjælpe med at matche dig til spændende virksomheder.

Vi har en række vikariater  indenfor økonomi og regnskab i Syd-og Sønderjylland, hvor vi ønsker at levere førsteklasses økonomisk ekspertise.

Vi kan tilbyde:

Fleksibilitet: Som vikar har du mulighed for at skræddersy din arbejdsplan og vælge projekter, der passer til dine interesser og livsstil.

Mangfoldighed: Oplev en bred vifte af udfordringer og arbejdsopgaver inden for økonomiområdet. Vores vikarer får mulighed for at arbejde med forskellige virksomheder og brancher, hvilket styrker dine faglige kompetencer.

Netværksmuligheder: Som vikar får du adgang til et omfattende netværk af virksomheder og fagfolk inden for økonomibranchen. Dette åbner døre for fremtidige muligheder og karriereudvikling.

Faglig udvikling: For erfaring med nye arbejdsopgaver og systemer.

Vi har også ofte faste stillinger, hvor dine kompetencer kan komme i spil.

Lyder det som noget for dig? Så kan du blive en del af vores team her: Send venligst dit CV og en kort beskrivelse af dine ønsker til dit kommende job. Dette kan inkludere typer af opgaver, områder du søger indenfor, ønsket antal timer og dit lønkrav. På denne måde har vi de bedste forudsætninger for at matche dig med nye muligheder.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.