Brancher og fagområder

Som vikar- og rekrutteringsbureau søger vi vikarer og kandidater fra og til næsten alle brancher og fagområder i Danmark.

TEMP-TEAM har i mange år arbejdet med virksomheder inden for forskellige brancher og fagområder, og vores mange dygtige konsulenter i hele landet har branchekendskab inden for de fleste brancher – nogle af dem har bedre kendskab til stillinger i nogle brancher end andre, men alle vores konsulenter kan hjælpe, og ellers sender de dig videre til én, der kan.

Stillinger inden for mange brancher

Vi kan hjælpe dig med at finde de relevante stillinger for faglærte eller ikke-faglærte kandidater; kandidater med kendskab til diverse it-programmer eller medarbejdere med erfaring inden for bestemte opgaver. Vi har mange kunder, der har kendskab til mange brancher i kraft af at have prøvet at arbejde i flere brancher. Nogle af dem har derfor fundet ud af, hvad en bestemt branche kræver af en ny medarbejder.

Vi arbejder løbende på at få bedre kendskab inden for de forskellige brancher, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rette stillinger. De brancher, vi arbejder mest med, er kontor, regnskab, Pharma & Life Science, lager og industri, men vi har også kendskab til brancher som butik, kantine, salg, marketing, indkøb og flere.

TEMP-TEAM har erfaring med følgende brancher

  • Inden for kontorbranchen søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Advokatsekretær, chefsekretær, direktionssekretær, journalmedarbejder, kontorassistent, kontorbetjent, kontormedarbejder, korrespondent, oversætter/translatør, receptionist, sekretær og tastemedarbejder.

  • Inden for regnskabsbranchen søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Backoffice-medarbejder, bankassistent, bogholderiassistent, controller, debitor-/kreditorbogholder, finansbogholder, lønningsbogholder, regnskabschef og selvstændig regnskabsmedarbejder.

  • Inden for salg, marketing og indkøb søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Eksportassistent, indkøbsassistent, interviewer/analysemedarbejder, marketingchef, marketingkoordinator, marketingsekretær, mødebooker, ordrebehandler, projektsekretær, salgsassistent, salgschef, salgsdirektør, salgskonsulent og salgssekretær.

  • Inden for Pharma & Life Science søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Account manager, bioanalytiker, biolog, bromatolog, ernærings- og husholdningsøkonom, farmaceut, farmakolog, kemiingeniør, laborant, laboratorieassistent, laboratorietekniker, levnedsmiddeltekniker, lægemiddelkonsulent, lægesekretær, marketingprofiler, miljøtekniker, måletekniker, procesteknolog, produktspecialist og sælgere.

  • Inden for teknik og it søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Byggeleder, bygningsingeniør, el-installatør, it-medarbejder, it-specialist, kvalitetsstyringsmedarbejder, maskiningeniør, maskintekniker/-konstruktør, produktionsingeniør, produktionskoordinator/-planlægger, produktionstekniker, tastemedarbejder og teknisk assistent.

  • Inden for lager- og industribranchen søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Elektriker, elektronikmekaniker/-tekniker, lagerchef, lagerekspedient, lagerforvalter, lagermedarbejder, maskinarbejder, maskinarbejder, montør, produktionsmedarbejder, smed og værkfører.

  • Inden for kantinebranchen søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Kantineassistent, kok, køkkenassistent, køkkenleder, opvasker, rengøringsassistent, serveringsmedarbejder, smørrebrødsjomfru, promotion medarbejder og sampler/varedemonstratør.

  • Inden for butiksbranchen søger vi bl.a. kandidater til følgende stillinger: Butiksassistent og butikschef.
_B410466_web.jpg

Tlf. 70 10 09 44