Fastansættelse

Søger du nyt og fast job, og er det vigtigt for dig, at der er tale om en reel fastansættelse? Så registrer dig hos TEMP-TEAM – eller sørg for at følge med i de job, vi slår op på vores hjemmeside. Så er du godt på vej mod din nye fastansættelse.

Fast job – nemt og bekvemt

TEMP-TEAM er et af de rekrutteringsbureauer i Danmark, der formidler flest jobsøgende til et fast job. Du kan drage fordel af vores store erfaring inden for rekruttering og fastansættelse og få adgang til de mange stillinger, der aldrig når at blive annonceret.

Fastansættelse på alle niveauer og inden for stort set alle brancher

Der findes et fast job overalt og i alle virksomheder, og du kan søge fastansættelse på alle tænkelige niveauer og inden for stort set alle brancher – det kan være økonomiassistent, lageransvarlig, administrerende direktør, sekretær, Key Account Manager, laborant, piccoline og så videre. Vi favner meget bredt, og sandsynligheden for, at vi kan finde en fastansættelse til dig inden for lige netop dit område, er stor. I stedet for at gennemlæse aviser og jobportaler i din søgen efter fastansættelse kan vi gøre det for dig ganske gratis. Det er vores spidskompetence at matche den helt rette kandidat med et helt rigtigt fast job til enhver fastansættelse. Hvis du lægger dit cv ind i vores kandidatdatabase, kontakter vi dig, når en virksomhed søger en ny medarbejder lige netop med din jobprofil til en ny fastansættelse.

Kandidatpræsentation for jobprofiler, der ønsker fastansættelse

Har du et ønske om en fastansættelse, og har du registreret dig i vores database, har du også mulighed for at få din jobprofil med ønske om fast job markedsført elektronisk til vores kunder. Det vil sige, at vi gennem vores nyhedsbrev præsenterer din jobprofil for den del af vores kundedatabase, der kan være interesseret i en fastansættelse af en person med din baggrund. Typisk vil en sådan præsentation have mellem tre og seks jobprofiler, der for de flestes vedkommende søger fastansættelse. Der er både mulighed for at blive eksponeret med eller uden billede. Vi bliver kontaktet af virksomheden, hvis de finder din jobprofil interessant – stemmer dine og virksomhedens kriterier overens, har vi et match – og et nyt fast job til dig.

Cirka to gange årligt sender vi endvidere en kandidatpræsentation ud på tryk til hele den del af vores kundedatabase, der er interesserede i at modtage vores markedsføring per post – det er primært jobprofiler, der ønsker fastansættelse, der er med på disse udsendelser, og der kan være en stor fordel i at blive set på denne måde, og sandsynligheden for fastansættelse forøges betragteligt. Disse udsendelser er udelukkende med billede og dermed mest henvendt til jobsøgende, der er ledige, fritstillede eller under uddannelse - og som kunne være interesseret i fast job – og det er selvfølgelig helt frivilligt, om man ønsker at blive eksponeret på denne måde.

Nyt og fast job – hurtig start

Mange firmaer ønsker, at den nye medarbejder skal starte hurtigst muligt, hvilket betyder, at der er stor sandsynlighed for, hvis du er ledig eller fritstillet, at vi kan finde en fastansættelse til dig, hvor du kan begynde din nye karriere med det samme.

Annoncering, cv og jobansøgning

Kan vi ikke finde den helt rette jobprofil til en fastansættelse gennem vores database, annoncerer vi et fast job på vores egen hjemmeside samt eksterne jobsites – og du kan sende dit cv og din jobansøgning direkte gennem jobopslaget helt uden at registrere dig først.

Hvordan kan vi sikre, at din fastansættelse bliver en succes?

Om en fastansættelse bliver en succes, står og falder med kemien mellem dig og den nye arbejdsplads. I TEMP-TEAM gør vi derfor meget ud af at kortlægge kulturen i virksomheden samt krav og forventninger fra arbejdsgiverens side. For at sikre at du matcher kravene til det nye job, er det også vigtigt at kende til din personlighed. Dette gør vi blandt andet ved et personligt interview med en personalekonsulent, fagrelevante test og ved indhentning af referencer hos tidligere arbejdsgivere. Dette gør vi udelukkende for så godt som muligt at sikre, at der dannes et jobmatch og for at skabe en succesrig fastansættelse, så både virksomheden og du som jobsøgende er glad og tilfreds. Om vi finder et job til dig ved, at du registrerer dig i vores database, eller om du selv finder et job via vores hjemmeside, er en fastansættelse inden for rækkevidde. Og det kommer helt an på dit temperament, om du ønsker at tage fat i os, eller om vi skal tage fat i dig, når den helt rette fastansættelse melder sig. Hvis du selv registrerer dig som jobsøgende, der ønsker fastansættelse, kommer du forrest i rækken, når vi skal formidle et fast job, idet ikke alle job, TEMP-TEAM har, når at blive annonceret, inden de er besat.

Læs mere om registrering i TEMP-TEAMs kandidatdatabase her!

Lige meget om du ønsker at gribe din jobsøgning an på den ene eller den anden måde, er vi sammen et godt skridt på vejen mod din nye fastansættelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

_B4I0603_web.jpg

Kandidatdatabasen

Hvis der ikke er nogle ledige job, der matcher dine ønsker og kvalifikationer, kan du registrere dig i vores kandidat-database. Når vi får nye job ind, søger vi altid i databasen først. Passer jobbet til dine faglige og menneskelige kvalifikationer indkalder vi dig til et personligt interview – måske inden jobbet overhovedet er blevet annonceret. 

Tlf. 70 10 09 44