Jobsøgende

TEMP-TEAM kan hjælpe dig videre i din karriere som jobsøgende, og det koster ingenting!

Som jobsøgende kan det være svært at finde det rette job, og det kan godt gå hen og tage lang tid. TEMP-TEAM er her for at hjælpe dig videre i det rette job hos den rette kunde - helt gratis.

Vi har ledige job rundt i hele landet og har derfor mulighed for at hjælpe dig som jobsøgende, uanset hvor i landet du er bosiddende.

Hvis du registrerer dig på Opret cv, så kommer du forrest i køen, når et muligt vikariat eller en fastansættelse dukker op.

Derudover kan du også opleve følgende fordele:

  • Sparring om fremtiden
  • Fleksibilitet
  • Gode overenskomstmæssige forhold
  • Pension
  • Mulighed for at prøve forskellige job i forskellige virksomheder

TEMP-TEAM arbejder overvejende med tre forskellige services til jobsøgende:

• Fastansættelse

• Vikarservice

• Try & hire

Er du på udkig efter nyt job?

Som jobsøgende skal du sætte dig ind i hvilken service, du foretrækker. I fastansættelse kommer du direkte ind i et job, hvor du har skrevet kontrakt med kunden. Vi har en effektiv rekruttering med hurtig søgning og kontakt til de jobsøgende, som hurtigt kommer igennem hele processen, hvis det er den rette kandidat. Som vikar kan der være tale om mange forskellige slags vikariater, både korte og længevarende vikariater, men det er TEMP-TEAM, der er din arbejdsgiver, og alt går gennem os. Hvis du er frisk på de korte og akutte vikariater, er der større mulighed for, at vi kontakter dig frem for nogle af de andre jobsøgende. I et try & hire-forløb er du til at starte med ansat igennem TEMP-TEAM, men efter nogle måneder overgår du til kunden – hvor lang tid, der går, før man kommer på fast kontrakt, aftales med kunden.

Fælles for alle services er vores ønske om at kende dig rigtig godt, før vi placerer dig i et vikariat eller en fastansættelse. Vi er kendt for vores høje kvalitet inden for kandidater og for at matche dem til de rette job. Vi sender ikke en jobsøgende ud til en kunde, hvis vi ved, at kandidaten ikke matcher dem, både på det faglige og det personlige plan.

Hvis du som jobsøgende er interesseret i at komme i betragtning til job, både som vikar eller til en fastansættelse, skal du registrere dig på vores hjemmeside og følge trinene. Læg et cv og billede på din profil, og vi kontakter dig, hvis vi finder dig relevant til et af vores job.

Matcher du et relevant job, indkaldes du til:

  • Personligt interview
  • Fagrelevante test
  • Personprofilanalyse (såfremt det ønskes af kunden)

 

Derudover sørger vi for:

  • Indhentning af referencer hos tidligere arbejdsgivere
  • Kontrol af straffeattest

Et interview tager cirka 1 time alt efter, hvilke fagrelevante test du skal gennemgå. Ved en personprofilanalyse skal der påregnes yderligere 1 time.

Til det personlige interview skal du medbringe kontaktinformation til referencer samt din straffeattest. Eventuelt yderligere dokumentation aftales med den enkelte personalekonsulent. Dette er vores sikring af kandidater og jobsøgende.

Det er vigtigt, at du som aktiv jobsøgende holder dig opdateret på vores hjemmeside og din egen profil. Du er selvfølgelig også velkommen som jobsøgende til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi lægger næsten dagligt nye job på vores hjemmeside, og som jobsøgende er det en god idé at holde øje med dem – måske er der lige noget, der matcher din profil. Mange af vores job kommer ikke på hjemmesiden, men bliver besat via vores database af jobsøgende, og derfor kan det godt betale sig for dig at gøre noget ud af din profil og dit cv, så du er den næste jobsøgende, vi kontakter!

Du kan også være jobsøgende på nogle bestemte tider på året, for eksempel er der mange studerende, der har brug for et sommerferiejob, et job til jul, eller hvis der er lidt stille på studiet – derfor er du stadig jobsøgende, og du skal stadig være aktiv i vores database.

Vi sender nyhedsbreve ud til vores kunder med en beskrivelse af vores jobsøgende kandidater. Her er der tale om både aktive jobsøgende og passive jobsøgende. Vi kontakter altid den jobsøgende, før vi gør noget af dette.

Vi sender til tider også nyhedsbreve ud til vores jobsøgende angående konkurrencer og hjælp til at få fat på andre jobsøgende, når det er en specifik kandidat, vi har brug for samt mange andre ting.

Outplacement og stress

Derudover har vi certificerede coaches, der kan hjælpe medarbejdere videre som jobsøgende i et outplacement-forløb og til, hvordan man skriver et godt cv, en god ansøgning og generelt, hvordan man agerer til en jobsamtale. Derudover hjælper vi kandidater videre efter et stressforløb og med at komme tilbage i job, og vi kommer gerne ud og giver et foredrag om stress, hvordan det opdages, og hvordan det håndteres.

Leder- og specialistrekruttering

TEMP-TEAM begår sig også inden for leder- og specialistrekruttering for kandidater, der ikke nødvendigvis er jobsøgende, men som måske vil have nogle nye udfordringer, både fagligt og personligt.

 

Registrér dig i TEMP-TEAMs kandidatdatabase her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 70 10 09 44, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi har personale, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ilham-web.gif

Udtalelse fra kandidat

Det er 2. gang, at jeg er blevet ansat i en virksomhed, hvor det ikke blot er et vikariat, og hvor det er TEMP-TEAM, der har hjulpet mig – så en stor tak til jer... Dejligt at man altid kan regne med jer.

Charlotte Frederiksen