; Ledige job | TEMP-TEAM har masser af ledige stillinger ;

Ledige job

TEMP-TEAM har masser af ledige job netop nu.

Klik i oversigten over ledige stillinger og find dit næste job

Jobannonce

PLC programmør med kendskab til automationsindustrien

PLC programmør med kendskab til automationsindustrien


Ser du dig selv som nyskabende, og vil du gerne udforske og udnytte dine færdigheder fuldt ud, så kan vores kunde Qubiqa tilbyde dig et spændende job i en velkonsolideret projektorganisation. Her får du chancen for at få indfriet dine ønsker og forventninger til et udfordrende og interessant job.

Virksomheden, som er markedsførende indenfor konstruktion og udvikling af intelligente automationsløsninger, har brug for erfarne PLC programmører.

Stillingen giver dig en enestående mulighed for, at du med din viden og med hjælp af state-of-the-art teknologier kan få indflydelse på udviklingen af virksomhedens produkter.

Her er plads til at udfolde dine innovative sider, og effekten af din indsats vil være med til at styrke virksomhedens fortsatte internationale succes.

Virksomhedens ”turnkey solutions” leveres til kunder over hele verden - herunder lande som Rusland, England og USA.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi søger kandidater med dybtgående kendskab til automatisering og en relevant teknisk uddannelsesbaggrund. Du har måske en bachelor eller master i Electrical Engineering. Du kan også være maskinmester/stærkstrømsingeniør/teknikker eller el-installatør, blot dine tilegnede kompetencer lever op til Qubiqa’s forventninger og behov. Du har gerne 3-5 års erfaring med programmering af PLC-systemer til maskiner – fx transportanlæg, pakkemaskiner eller palleteringsanlæg.

Hvad PLC erfaring angår, ser vi gerne, at du har kendskab til Allen-Bradley og Siemens.

Stillingen kræver også, at du har et bredt overblik over hele produktionslinjer, hvor avancerede programmeringsevner og abstrakt tænkning er en fordel.

Du bliver en nøgleperson i projekterne i det tværfaglige samarbejde med den mekanisk ansvarlige person.

Du udstråler energi og har en trang til at være en del af det team, som sammen realiserer kundernes behov og gør Qubiqa til deres foretrukne leverandør af intelligente automatiseringsløsninger.

Praktiske oplysninger
Arbejdspladsens beliggenhed: Esbjerg

Rejsedage: Ca. 60 årligt. Kan variere.

Du refererer til Automation Manager Morten L. Seeberg.

Interviews: Indledende samtaler afholdes for kunden hos TEMP-TEAM. 2. runde samtaler holdes hos virksomheden i Esbjerg.

Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles kontinuerligt, og indtil den bedst egnede er fundet.

Løn: Er til forhandling og er baseret på erfaring og kompetencer.

Om Qubiqa
Qubiqa er beliggende i Esbjerg, en by i en rivende udvikling.

Virksomheden sætter fokus på at skabe værdi for deres kunder og marked samt dialogbaseret kommunikation. Arbejdskulturen bærer præg af, at man ønsker at være et powerhouse i branchen, og arbejdsmiljøet skal være i top.

Tilsammen skaber det de optimale rammer for dig som medarbejder. Bl.a. er omdrejningspunktet, at man i Qubiqa ønsker at være en lærende organisation. Der skal være plads til at eksperimentere med nye tanker og metoder. Hos Qubiqa sætter man en ære i at være de bedste til det, de gør.

Om TEMP-TEAM
TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med 11 lokale afdelinger fordelt i Danmark. Vi har mere end 35 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder. Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.Kontaktperson(er)
Jacob Okholm
75 50 18 44
Ansættelsesvilkår
Fuldtid

Ansættelsesform
Fastansættelse

Tjenestested
Sydvestjylland

Publiceringsdato
10-11-2017 13:02:21

Tilbage